- 23 Eylül 2020
- 49
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi Ayse berat
Üzgünüm cok son olmadı nasip degilmiş hasta oldum bugünAhh keşkee ❤insallah son olsun bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm cok son olmadı nasip degilmiş hasta oldum bugünAhh keşkee ❤insallah son olsun bu
Hadi ya olsun pes etmek yok. Bu zorlu bir surec sabir istiyor. Ama sabrinn sonu selamettir.insallah onumuzdeki ay olur canim.Maalesef hasta oldum bugün erkenden oldu cok da agrım var olmadı nasip
Pes etmek yok, olana kadar denicezÜzgünüm cok son olmadı nasip degilmiş hasta oldum bugün
Suanki psikolojim bi daha bu sürec yaptırmak istemiyorum ama bilmiyorum nasipHadi ya olsun pes etmek yok. Bu zorlu bir surec sabir istiyor. Ama sabrinn sonu selamettir.insallah onumuzdeki ay olur canim.
Bilmiyorum duygularım cok karısık suan bi daha bu psikolojik nasıl elde ederimPes etmek yok, olana kadar denicez
Bugun geçsin hele bir, yeni güne yeni umutlarla baslıcaz, üzme kendını eninde sonunda olcak allahın ıznıyleBilmiyorum duygularım cok karısık suan bi daha bu psikolojik nasıl elde ederim
Suanki psikolojim bi daha bu sürec yaptırmak istemiyorum ama bilmiyorum nasip
Aklima bir sey takildi adetin cok geldimi yoksa lekelenme gibimi .geliyormu suan?Bilmiyorum duygularım cok karısık suan bi daha bu psikolojik nasıl elde ederim
Pregesteron kullaniyorum asilama sonrasiHım anladım asılamadan sonra ilac verdilermi size
Maalesef hasta oldum bugün erkenden oldu cok da agrım var olmadı nasip
Zeynep birakma ben 6 ay ara verdim yeniden baslamak cok zor.ilaclarin etkilerini cok daha agir hissediyorumSuanki psikolojim bi daha bu sürec yaptırmak istemiyorum ama bilmiyorum nasip
Çok net ikinci çizgiyi görüyorum ben.Benimde bugün aşılamamın 17.günü hamile değilsem diye korkudan test yapmadım.Cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.Hamilelik varsa da orda öğrenirim.Bunlar daha net sanırım yukarıdaki foto. Elim titriyordu.aşılama ile hamile kalanlar sizin testlerde böyle mi cıkmıştı.
Canım nasıl rahat hisedeceksen öyle davran ben 15. Günden önce yapmam demiştim. Ama hamile var dedi içimdeki ses ona göre davrandım Dr yapabilirsin demesine rağmen 12 günden sonra yapmadım bugün hissettim ona göre hareket ettim. İnşallah sana da gönlüne göre versinÇok net ikinci çizgiyi görüyorum ben.Benimde bugün aşılamamın 17.günü hamile değilsem diye korkudan test yapmadım.Cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.Hamilelik varsa da orda öğrenirim.
Amin inşallah canım.Dua et benim içinde güzel sonuçlar alayım inşallah.Bundan önce 2 kez düşük yaptım.O yüzden korkuyorum açıkçası bu kadar.Canım nasıl rahat hisedeceksen öyle davran ben 15. Günden önce yapmam demiştim. Ama hamile var dedi içimdeki ses ona göre davrandım Dr yapabilirsin demesine rağmen 12 günden sonra yapmadım bugün hissettim ona göre hareket ettim. İnşallah sana da gönlüne göre versin
Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip olur. Cok dua et ben öyle yaptım. Herkese nasip etsin. Kimseyi mahrum bırakmasınAmin inşallah canım.Dua et benim içinde güzel sonuçlar alayım inşallah.Bundan önce 2 kez düşük yaptım.O yüzden korkuyorum açıkçası bu kadar.