• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama devletteki şartları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hagshsh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
540
231
23
26
Aşılamada devlet hastanesinde 3 yıl evli olma sınırı ve yaş sınırı varmış bilgisi olanlar ??

• Beğen
Reactions: iiz
Sorun varmı sizde cnm bende çikolata kistleri vardı direk tüp bebek yapmışlardı 1.5 yıllık evliydim yapıldığında yaşımda 25 duruma göre değişiyor sanırım
Yok canm bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 20 gün oldu bnm bir yildir bebeyimz olmuyo bnde artk hemen olsun istiyorum canm

Bnde devlette aşıla istiyorum ama yaşım 19 ve bir yılı geçti evliliğim.yaparlarmı sence

Yok canm bnde rahim ağzı yarası vardi yaktrdm 20 gün oldu bnm bir yildir bebeyimz olmuyo bnde artk hemen olsun istiyorum canm
Yaktırali 20 gün olmuş biraz daha beklesen olmazmı cnku sorunun yok şuan bnce hemen tedavi yapmayabilirler ama yinede sen bilirsin cnm

Yaktırali 20 gün olmuş biraz daha beklesen olmazmı cnku sorunun yok şuan bnce hemen tedavi yapmayabilirler ama yinede sen bilirsin cnm
Yara daha geçmedi zaten bi 20 gün bklicem snra gtcem insallh yara geçmis olur canm.

Back
X