Days doctor banada aynısını yaşatmıştı bence o markadan almayın bidaha en iyisi awox bencrAşılamanin 12. Günü iğnenin 14. Günü ... İğnenin etkisi gittikten sonra test yapmak istedim sabah bı baktım ikinci çizgi silik çok sevindim ama bı baktım erken gebelik testi markası daysdoctor .. tekrar yaptım biraz daha çizgi emin olamadım başka marka aldim negatif çıktı çok üzüldüm...
Şimdiye kadar yaptıklarıma baktım da hep daysdoctor yalancı pozitif çıkarmış tam sikayetlikDays doctor banada aynısını yaşatmıştı bence o markadan almayın bidaha en iyisi awox bencr
Merhaba benim de aşılamamın 8. Günü bitti artık (saatten dolayı böyle yazdım) sizin nasıl belirtileriniz oldu acaba ve ilk aşılamanız mı?Şimdiye kadar yaptıklarıma baktım da hep daysdoctor yalancı pozitif çıkarmış tam sikayetlik
Evet ilk aşılamam... Şuan adet ağrıları yaşıyorum malesefMerhaba benim de aşılamamın 8. Günü bitti artık (saatten dolayı böyle yazdım) sizin nasıl belirtileriniz oldu acaba ve ilk aşılamanız mı?
Kan verdiniz mi sizin gibi adet ağrısı zannedip olmayan da çok oluyormuş belki yer yapıyordur ondan ağrı vardır tabi siz vücudunuzu daha iyi tanırsınızEvet ilk aşılamam... Şuan adet ağrıları yaşıyorum malesef
bende adet sancısı çektim kesin adet oldum dedim ama hamileymişimEvet ilk aşılamam... Şuan adet ağrıları yaşıyorum malesef
Hayır vermedim umutsuzluğa kapıldım resmen inşallah dediğiniz gibi olurKan verdiniz mi sizin gibi adet ağrısı zannedip olmayan da çok oluyormuş belki yer yapıyordur ondan ağrı vardır tabi siz vücudunuzu daha iyi tanırsınız
O mutluluğu bende yaşarım inşallah dua edinbende adet sancısı çektim kesin adet oldum dedim ama hamileymişim
Gecikti mi adetinizHayır vermedim umutsuzluğa kapıldım resmen inşallah dediğiniz gibi olur
Yok hayır 2 günüm var dahaGecikti mi adetiniz
Selam kırmızılar gelene kadar umut vardır,aşılamamın 10.günü dayanamayıp normal kaset test yapmıştım çoook silik çıkmıştı iğne etkisi geçiyot diye düşünmüştüm 12.gün bidaha yapmıştım bi tık daha koyuydu 13.gün kan testi ile öğrenmiştim ve adet belirtim dışında hiç bi belirtim olmamıştı ,darısı başınıza inşllh,ilk aşılamaydıYok hayır 2 günüm var daha
Canım benim inşallah hepimizin duası buO mutluluğu bende yaşarım inşallah dua edin
Ayyyy aminSelam kırmızılar gelene kadar umut vardır,aşılamamın 10.günü dayanamayıp normal kaset test yapmıştım çoook silik çıkmıştı iğne etkisi geçiyot diye düşünmüştüm 12.gün bidaha yapmıştım bi tık daha koyuydu 13.gün kan testi ile öğrenmiştim ve adet belirtim dışında hiç bi belirtim olmamıştı ,darısı başınıza inşllh,ilk aşılamaydı
Güzel haberler verin bizeAyyyy aminuzun zamandır birinden duyuyorum ilk aşılamasının tuttugunu benimde ilk ve artık 9. Güne girdim bakalım ne olacak
Son 1 gün inşallah kanda pozitif çıkar geç döllenme falan vardırSelam kırmızılar gelene kadar umut vardır,aşılamamın 10.günü dayanamayıp normal kaset test yapmıştım çoook silik çıkmıştı iğne etkisi geçiyot diye düşünmüştüm 12.gün bidaha yapmıştım bi tık daha koyuydu 13.gün kan testi ile öğrenmiştim ve adet belirtim dışında hiç bi belirtim olmamıştı ,darısı başınıza inşllh,ilk aşılamaydı
Motivasyon oldu paylaşımınız teşekkür ederiz.Selam kırmızılar gelene kadar umut vardır,aşılamamın 10.günü dayanamayıp normal kaset test yapmıştım çoook silik çıkmıştı iğne etkisi geçiyot diye düşünmüştüm 12.gün bidaha yapmıştım bi tık daha koyuydu 13.gün kan testi ile öğrenmiştim ve adet belirtim dışında hiç bi belirtim olmamıştı ,darısı başınıza inşllh,ilk aşılamaydı
Aminİnşallah tutar kızlar sağlıkla isteyen herkese nasip olsun tüm kalbimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?