Aşılama aşılama evresinde sigara...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

xsximal82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
408
2
96
43
Antalya
merhaba arkadaşlar..aşılama için klomen kullanıyorum. niyetim ilacı kullanırken ve sonucu alıncaya dek sigarayı bırakmaktı..ama olmuyo..siz naptınız aradaşlar? aşılama sürecinde sigarayı bıraktınız mı? ve aşılama sonucunuz ne oldu???

ben de aynı senin gibiydim. aşılamadan önce bırakmak istedim ama olmadı. aşılama günü 1 ya da 2 tane içtim sonraki günler normal içmelerime göre epey azalttım ama sonra yine normale döndüm malesef. ve dün asılamanın tutmadığını öğrendim. aslında kanamam olmadı bile, resmen parca geldi içimden. dr.um tutunmakta cok zorlandığını söyledi. ee tabi vicdan yaptım haliyle:((

inşaallah bi dahakine tutunur bebişin sana tatlım...Rabbim verecek sonuçta, ne insanlar var, karı koca tiryaki insanların nur topu gibi evlatları var..Mevla istedikten sonra herşeye rağmen tutunur gelir diyorum ama kendimi mi kandırıyorum acaba???? üffffffffffffffff

canımmbende asılama olacam gunu yakın ama yarın ogrencecem bende sıgara kullanıyorum ama tedavı surtecınde baya bı azalttım gunde 3 4 adet ıcıyorum mmmm ama yumoıslar gelısmıs yanı etkılememıs sıgara bakalı mmmmm asılamadan sonra anlıcaz durum ne ama bende bırakamıyorum yanı bu bekleme surecınde daha da bı cıyorsunnnnnn gergın oluyorsunnnn

:utangac: ben de sigarayı bırakamayanlardanım. Ama gündüz 2-4 tane içiyorum. O da eşim kızdığı için sadece hafta içi gündüz. Dr yolumuza sigarayla devam edemeyiz dedi. Ama....

benımkı bıde sıgara kullanmıyor tedavıye sıgarayı bırakacam dıye kABUL ETTI OYLE BASLADIK ASILAMA YOLCULUGUMUZA AMA NE YAPIM ELIMDE DEGIL SIKINTI

hakkaten dediğiniz gibi kızlar belki buna sığınıyoruz ama daha çok stres var üzerimizde, eee buna bağlı olarak da sigara var hayatımızda..ben de gündüz 4-5 tane içiyorum.eşim nerdeyse hiç içmiyo ve benim de içmediğimi zannediyo garibim..inşaallah tedavimizi etkilemez..bi de insan ne düşünürse o başına gelir ya genelde..biz bırakamayanlar olarak etkilemeyecek diyelim ve etkilemesin inşaallah : ) tabi bebişlerimiz gelince mutlaka bırakız, ondan zerre kadar bi endişem yok..yeter ki bebişimin benle olduğunu öğreneyim : )))

valla kızlar ben de sigarayı bırakamıyorum aşılama zamanı da içtim dört yumoşum oluştu her şey çok güzeldi fakat olmadı sorun eşimin sperm sayısı düşük ve hızı az artık tüp bebek düşünüyorum ama biliyorumki doktor kesin sigarayı bırak diyicek ama zaten bu evreler çok stresli bir de sigarayı bırakırsam daha çok stres yapıcam bide eşim içmiyor o yüzden kesin tepki vericek :delphin:

slm kızlar.....sımdı sıze sıgara ıyıdır ıcın dıyemem tabı ama 2 asılama yaptırdım,ıkısındede gunde yarım paket sıgara ıcıyordum ve tutmadı cunku sperm hareketımız yavastı.....yumurtalar gayet guzel olusuyordu..:nazar:sonra tup bebe tedavısıne basladım tadavı esnasındada aynı hızla sıgara ıctım belkı stresten dahada arttırdım.....cok sukur yıne hersey yolundaydı ve tuttu...:nazar::Saruboceq:benım tedavlerımı hıc etkılemedı oysa tum drlarım sıgarayı bırak dedıler......:nazar:amma en guzelı ne oldu bılıyomusunuz hamıslıkte ılk once sıgaradan tıksıdım ve hamıslıgım bellı oldugu andan ıtıbaren hıc ıcmedım....halada hıc canım ıstemıyor cok sukur:sm_cool:

slm kızlar.....sımdı sıze sıgara ıyıdır ıcın dıyemem tabı ama 2 asılama yaptırdım,ıkısındede gunde yarım paket sıgara ıcıyordum ve tutmadı cunku sperm hareketımız yavastı.....yumurtalar gayet guzel olusuyordu..:nazar:sonra tup bebe tedavısıne basladım tadavı esnasındada aynı hızla sıgara ıctım belkı stresten dahada arttırdım.....cok sukur yıne hersey yolundaydı ve tuttu...:nazar::Saruboceq:benım tedavlerımı hıc etkılemedı oysa tum drlarım sıgarayı bırak dedıler......:nazar:amma en guzelı ne oldu bılıyomusunuz hamıslıkte ılk once sıgaradan tıksıdım ve hamıslıgım bellı oldugu andan ıtıbaren hıc ıcmedım....halada hıc canım ıstemıyor cok sukur:sm_cool:

ayyy inşaallah bizi de etkilemez canım yaaa, sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah meleğini..tiksinmenden de harika bi olay yaa..benim de 2 tane yumoşum gayet güzel gelişmiş şu ana kadar..salı günü aşılama yaptırıcam inşaallah ve bu gidişle bırakamam sigarayı..bırakmak için de ayrı bi strese giriyorum zaten..hayırlısı artık...

benımde asılamam salı gunu bende sıgarayı kullanıyorum ama azalttım yanı 3-4 den fazla ıcmemeye ozen gosterıyorum

ayyy inşaallah bizi de etkilemez canım yaaa, sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah meleğini..tiksinmenden de harika bi olay yaa..benim de 2 tane yumoşum gayet güzel gelişmiş şu ana kadar..salı günü aşılama yaptırıcam inşaallah ve bu gidişle bırakamam sigarayı..bırakmak için de ayrı bi strese giriyorum zaten..hayırlısı artık...

benımde asılamam salı gunu bende sıgarayı kullanıyorum ama azalttım yanı 3-4 den fazla ıcmemeye ozen gosterıyorum

merak ettım kızlar sonucları aldızmı????ınsallah guzel haberler verırsınız bıze:Saruboceq::1hug:

ben de ayın 18inde alıcam sonucumu..ama güzel bi haber vereyim size kızlar, aşılamamın yapıldığı günden beri hiiiiiiiiiiiç sigara içmedim..ilk gün zor oldu ama şimdilerde çok rahatım..inşaallah böyle devam ederim ve darısı sizin başınıza derim : )))

ıns canımmmmm canım hıc belırtı hıssedemıyormusun kasıklardakı batma gobek altına gelen batma ne bılım aktın varmı su gıbı dun bende olustu ıkımızın test tarıhı aynı

ben de ayın 18inde alıcam sonucumu..ama güzel bi haber vereyim size kızlar, aşılamamın yapıldığı günden beri hiiiiiiiiiiiç sigara içmedim..ilk gün zor oldu ama şimdilerde çok rahatım..inşaallah böyle devam ederim ve darısı sizin başınıza derim : )))
bende aşılama olduğum gün bırakmak zorunda kaldım...bugun 5 gün oldu ama dün gece artık canıma tak etti...eşimle kavga ettik, hem çocuk istiyorsun hem de sigara bu ne yaman çelişki dedi bana... oysaki doktorumla konuştum, bana sigaranın yumurtlamayı etkilemediğini ama eşimin kesinlikle içmemesi gerektiğini söylemişti.gerçi eşimde doktor, inadı bu yüzden...göğüs hastalıkları hastanesinde çalışıyor, orada sigara içenlerin halini hergün gördüğü için bana da sigara içirmiyor...hem belki hamileymişimdir falan filan...dün gece sinirimden ağladım elimde değil...istesem alır içerim ruhu duymaz ama ben acaba diyorum ya bebek varsa...bu yüzden sinir minir sigarasızlığa devam

bernerco sıgara yumrta kalıtesını dusuruyo az yumrutan olusyo ve rahım duvarını ınceltıyor bahcecı klınıgınden dr murat berksoy seda sayanda soyledı

Back
X