Aşılama aşılama fiyatı hakkında bilgisi olan

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkes farklı bi fiyat yazmış,sanırım yere ve doktora göre değişiyor.
Ben yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum heralde o zamana dahada artar fiyatLar =))

İstanbuL'da aşılama yaptıran varmı arkadaşlar önericeği hastane filan olan?

ewet gercektende pahali ben almanyada yasiyorum tr de sigortam yok ama aradim sordum ilaclar dahail 700tl yi buluyo guvenli bi yerde yaptirmanizi ve paraya kiymanii tavsiye ederim cunku ben 4 defa yaptirdim ilkinde tuttu ve gelismedigi icin kurtaj oldum cok zor bisey bekle bekle sonunda yok oldu.ama hayirlisi tabikide.allah hepimize kolaylik versin

yurt disinda daha pahali bana 1000€ dediler ama bende hormon tedavisiyle birlikte yani mecburmusum hormon ilaci kullanmaya.sizi cok iyi anliyorum burasi gercekten guzel bi yer en azindan paylasabiliyoruz neler hissettikerimizi allah yardimcimiz olsun bebebekleride bize bagislasin

arkadaşlar ben medicalparka yaptıracağım dr. 300 tl tutar dedi acaba fiyat söylerken sperm yıkama falan filan hepsi dahilmi buna bilen varmı yoksa oda var buda var diye sonrdan fiyat şişirirlermi.bide ilaçlar yumurta geliştirme ve çatlatmadaki uygulamadan farklı ilçalarmı eğer aynı ise o ilaçların fiyatı çok uygundu.

bise özel dr. lar bu uygulamayı ne şekilde ve ne kadara yapıyor bilen varmı.yani yumurta kontrolune her gidişte ücret alıyormu yoksa sadece aşılama ücretini talep edip sonuçlandırana kadar bidaha ücret talep etmiyormu bilen varmı.......

selvinaz bende izmirdeyim doktorun kim nerde aşılama yapacak banada söylermisin bende bebek istiyorum şimdiden teşekkürler..

bende aşılama yaptıracam ama normalde doktorum tanıdık bana 600 normalde 200 yapacak ilaçları falan zaten kendim aldım yani toplamda 630 tl civarı birşey yapıyor ilaç aşılama sperm yıkama hepsi içinde ..arkadaşalr 2600 bahsetmiş inanın çok para bu..ben sigortadan yararlanmadan kendim ödedim üstelik..

Kızlar ben o 2600 denilen yerde yaptırdım ama sadeec 600 ödedim o sadece sekreter sanırım en üst limit ilaçı sölemiş ve o merkez 600 ytl ye yumurtlama takibi + sperm yıkama + 2 kere aşılama yapıyor 2 gün üstüste e süper bi doktor süper bi merkez ilk görüşme ve ilk muayne ücretsiz ben tedavimde femara +275 ünite puregon kullandım sadece he birde prengly ilaçlarım 300 trl tutu bi kişiden kişiye değişir sekreterin en üst ilaç fiyatı bilgisi yüzünden böle burda çok pahali gibid duruyor hem bu merkez dışarıya göre ekonuomik yönden çok uygun ve başarı oranıda çok fazla tavsiye ederim...

Evet fatoş01 aşılama öncesi rahim filmi mutlaka çekiliyor.Çünkü kanallarda tıkanıklık yada yapışıklık varsa aşılama boşuna yapılmış oluyor.Doktor öyle söylemişti.Ben de bugün aşılama yaptırdım.Bazı arkadaşların fiyatları çok fazla geldi.Biz sperm yıkatmaya 120, aşılamaya 100 ytl verdik.İlaca da para vermedik.Yani toplam 220 ytl ye mal oldu.

Evet fatoş01 aşılama öncesi rahim filmi mutlaka çekiliyor.Çünkü kanallarda tıkanıklık yada yapışıklık varsa aşılama boşuna yapılmış oluyor.Doktor öyle söylemişti.Ben de bugün aşılama yaptırdım.Bazı arkadaşların fiyatları çok fazla geldi.Biz sperm yıkatmaya 120, aşılamaya 100 ytl verdik.İlaca da para vermedik.Yani toplam 220 ytl ye mal oldu.

aşılamayı özel bı tup bebk emrkezınde mı yaptırıdnz yoksa gıttıgınz akdın dogumcumu yaptı canım yada nasıloldu yanicvplayabılrmısn sğl

Bumuyani arkadaşım .Aşılamayı Gaziantepde bir özel hastanede yaptırdım.Ama sperm yıkama işlemi özel bir tüp bebek merkezinde yapıldı.9 Martta test yapacağım.Bu zaman nasıl geçer bilmiyorum.Şimdi bile heyecanlıyım.Kim bilir hamile olduğumu öğrenirsem ne yaparım......Tabi hayırlı ise olsun.Herkese sabırlar ve kolay gelsin.

ben 2006 ağustosta oldum aşılamayı ama doktorum özel muayenehanesinde yaptı ve 200 kadar ödeiğimi hatırlıyorum ilaç vs hariç

bumuyani aşılamanı nerde yaptırdın yardımcı olurmusun bende aşılama yaptıracak yer arıyorum şimdiden teşekkürler

ankara gurgan klınık te yaptırdım 800 mılyon odedım hıc paraya acımadım yeterkı olumlu olsun sanmayın maddıyatı ıyı dıye sadece bebek herseyın onune gecıyor

ARKADASLAR sızler 200 veya 400 bulduysanız doktorunuza guvenıyosanız kacırmayın.benım asılamam 27 subatta yapıldı 600 TL. ıgnelerım+ılacım 330 TL.muane150TL. herkez ıcın hayırlısı her sekılde para gıdıyor

Back
X