- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Evet ozelde cok pahali . Sonucta asilamanin tutma ihtimali cok dusuk . Normal hastanede de yapsak ozelde de yapsak ayni islemi uyguluyorlar . O yuzden sordum . Maddi yonden su an o kadar yuklu para vermek istemiyorum ama esim de saniyor ki cok para verince tutma ihtimali daha,fazla oluyor .Istanbuldaki hastaneleri bilmiyorum canım ama özelde bayağı masraflı oluyor ama üniversite hastanelerinde öyle degil....
Erkekler öyle canım.Evet ozelde cok pahali . Sonucta asilamanin tutma ihtimali cok dusuk . Normal hastanede de yapsak ozelde de yapsak ayni islemi uyguluyorlar . O yuzden sordum . Maddi yonden su an o kadar yuklu para vermek istemiyorum ama esim de saniyor ki cok para verince tutma ihtimali daha,fazla oluyor .
Insallahh hayirlisi olsun allah tum hakkiyla anneligi hakedenlere çifter cifter versinn ..Erkekler öyle canım.
Rabbim tez vakitte gönlüne göre versin InşAllah...
Bende eylülde yaptıracağım bakalım hayırlısı...
Ilacla da oyalanmak istemiyoruz. Çünkü sorun spermlerin kalitesizligi . En azindan aralarindan iyilerini ayikliyorlar yikiyorlar vs. O ise yarar diye dusunuyorum .Prensesim bence aşılamadan önce ilaç tedavisi ol o hem maddi olarak daha uyguna denk geliyo
Hım o zaman aşılama mantıklı cnm sende Bi sıkıntı yoksa. Hayırlısı olsun tatlım inş gerek kalmazIlacla da oyalanmak istemiyoruz. Çünkü sorun spermlerin kalitesizligi . En azindan aralarindan iyilerini ayikliyorlar yikiyorlar vs. O ise yarar diye dusunuyorum .kurbandan sonra dusunuyoruz ama daha kurum bulamadik yaptirtabilecegimiz
Insallah gerek kalmaz bebekiimmHım o zaman aşılama mantıklı cnm sende Bi sıkıntı yoksa. Hayırlısı olsun tatlım inş gerek kalmaz ☺
Ayni seyleri yapiyorlar . Ozelde adim atmaya korkuyor insan hemen para kesiyorlsr . Muayenesine 500 lira versik gecen icim gitti .Ankara bilindik bir tup bebek merkeznde 6 ay once 2750 idi ilaclar haric. 33 teleye devlettr yaptirdim. Ilaclarla 1000 tuttu. Bi sikinti cekmedim sonucta ayni ilaclar hepsi bir vesile dr lerimiz ozel gb ilgilendiler
Nerde pekiKuzum teyzemden biliyorum. Çok kez yaptırdığı için . Bin küsür civarı total olarak herşeyiyle
İstanbul avcılar da devlet hast.Nerde peki
Bizde bu ay hasekiden almistik gidemedik nasip olmadiİstanbul avcılar da devlet hast.
Canım herşey dahil 2100
Evet kuzumNerde caanniimmmm Şafak hastanesinde mi
Onumzudeki ay adet olunca mutlaka,gitmemiyim yoksa kacirirsam o ayi da artik obur ayEvet kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?