aşılama fiyatları ne kadardan başlıyor

elmarya

mucizem benimle
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
586
20
318
Ankara
merhaba arkadaşlar
ben yaza dogru kısmet olursa aşılama yaptırmayı düşünüyorum sizlerden bir çogu aşılama yaptırdınız sanırım peki ne kadar fiyat ödediniz ögrenebilirmiyim nerede yaptırdıgınızı da :lepi:yazarsanız sevinirim

ben karnemle yaptırmıştım afyon kocatepe üniversitesinde ilaçlarım 210 tl tuttu başka masrafım olmadı sen özel hastanedemi yaptırıcaksın?

ben karnemle yaptırmıştım afyon kocatepe üniversitesinde ilaçlarım 210 tl tuttu başka masrafım olmadı sen özel hastanedemi yaptırıcaksın?

bende adana başkent hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama indirimden yararlanmam için 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olmam lazımmmış bu yüzden dr biraz bekle demişti ama ben beklemek istemiyorum 2 yıl beklemişim yeter artık peki sen hamile kalabildinmi

merhaba arkadaşım.bende geçenlerde başkent hastanesine gittim.bende 2.5 yıllık evliyim bende malesef 3 yıllık evli olma şartıyla karşılaştım.haziranda 3 yılımızı dolduruyoruz insallah.ben tedavime ozaman başlayacam.aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bizde.ayrıca bende adanadan katılıyorum.adanada aşılama yaptıranlar varsa fiyatları bana bildirebilirlermi.çok tşk ederim şimdiden

Back
X