Aşılama Günü Yaşadığımız Olumlu ve Olumsuz Her Şey

Ben de anlatayım dün yaşadıklarımı kızlar. Çatlatma iğnesini vurulduktan yaklaşık 30 saat sonra sperm yıkama işlemi için hastaneye gittik. Teknisyen hanım çok tatlıydı, yaklaşık 1 saat bekledikten sonra çok verimli bir işlem olduğunu, spermlerin supermanlere dönüştüğünü söyleyerek sperm kabını ve raporunu elimize vererek doktorun muayenehanesine gönderdiler bizi :) Tabi bu yoruma eşim pek keyiflendi, o keyiflenince ben de keyiflendim iyice. Muayenehane hemen yan bina olduğu için sorunsuz, iki dakika içinde aşılamaya hazır bekler buldum kendimi. Doktor rahim ağzını açmak için bir alet yerleştirdi, sonra da iğneye benzer bir enjektörle aşılamayı yaptı. Enjekte ederken acı hissettim rahimde ve kasıklarımda. Çok fazla değil ama ah uh sesleri çıkardım yani, o kadar.. :) 5-10 dakika yattım ve yavaşça kalktım. Normal hayatına devam edebilirsin dedi doktor. Hatta çıkışta yemeğe bile gittik eşimle. Gerçi işlemden 1-2 saat sonra dahi kasık ağrım devam etti. Aşılamam akşam 5 buçuk civarı yapıldı. Doktorum hem o akşam hem de ertesi gün ilişki önerdi. Rahat ve pozitif bir süreçti. Umarım hayırlı olur. Hepimiz adına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…