Gebeliğe Hazırlık Aşılama güvenilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Merhaba bayanlar ben asilama yapmayi dusunuyorum fakat birisi basari orani artsin diye baskasinin sorunsuz spermini kullanabiliyorlar dedi bendede 1000 hastaneden birinde bile olsa korku basladi. Kararsiz kaldim

ya ilk defa duydum böyle bişey çok saçma üstelik aşılama olmama yakın sinirim bozuldu okurken.

ya ilk defa duydum böyle bişey çok saçma üstelik aşılama olmama yakın sinirim bozuldu okurken.
bende bir süre önce birinden duydum ve şok oldum bende muhtemelen aşılama olucam ve böyle bir ihtimal varmıdır belki birinden kafamı rahatlıtacak bir yorum gelir diye düşündüm. Hastanedekiler o kadar duyarsız dikkatsizki anlatamam o yüzden korktum sezeryan oldugumda agrı kesıcı vermeyı unuttular agrımdan bayılıyordum az kalsın. En son hsg çekilirkende masada agrı içindeyim kadın diyorki önlük giymeyi unuttum beni böyle bırakmayın dedim kadın gitti önlük giymeye. Kolumda serum için yol açtılar ilaç verilecek hsg çok agrılı olmasın dıye sonra sonra dedıler hsg bıttı taburcu oldum bır serum yada ılac yapmadılar. Yani canım saymakla bitmez. Sonrada diyorlarki sağlık çalışanlarına şiddet uygulanıyor tabi hepsini aynı keseye koymuyorum.

anladım cnm hangi hastaneye gidiyorsun özel mi devlet mi bilmiyorum
ben özele gidiyorum tüp bebek ve aşılama ayrı bir bölüm kimseyi almıyorlar girişi yasak zaten verilen sperm hemen orada yıkanıp aşılamaya uygun duruma getiriliyor
bence laf olsun diye söylemişler neden böyle bişey yapsın insanlar benim doktorum en başta söyledi bak aşılama yaparız ama tutması çok düşük bir ihtimal hayal kırıklığı yaşama ama yine de ilk olarak aşılama öneriyorum dedi o yüzden aşılamadan pek umudum yok ama bunu söyleyen bence sırf laf olsun diye konuşmuş

canım senin gittiğin hastane iyi hastaneymiş. Heryer için geçerli değil dediğim ama bunu söyleyen kız tüp bebek için iyi bir yer araştırıyordu eşinin doktor arkadaşları söylemiş bende neden konuyu buraya taşıdım herşey olabilir canım neler duyup neler görüyoruz geçen sene televizyonlarda canlı bebege öldü deyip satanlar bile çıkmıştı. Benim kararsız kalma sebebim küçük bir yerde yaşıyorum özel hastane yok işten dolayıda öyle sık sık gelemem büyük şehirlere

anladım cnm evet önemli olan güvenilir bir merkez bende güvenmesem yaptırmazdım herhalde.
sizde bunun için bir çözüm üretebilirsiniz mesela 1 aylığına büyük bir şehire geçip orada tedavidinizi yaptırabilirsiniz

Merhaba bayanlar ben asilama yapmayi dusunuyorum fakat birisi basari orani artsin diye baskasinin sorunsuz spermini kullanabiliyorlar dedi bendede 1000 hastaneden birinde bile olsa korku basladi. Kararsiz kaldim

arkadaşım öyle şey olmaz.herşey isimli defalarca kontrol yapılıyor. diyelim ki hata oldu, buna sebep olanlar hapislerde çürür o derece önemli bir şey. kimse böyle birşeyi göze alamaz. ülkemizde herşey kontrol altında şükür

ben anlamadimki canim ne söylemek istedigini. asilama esnasindami felc oluyorlarmis insanlar? yoksa asilama icin igne kullanimlarindami? kafam karisti.

aşılama öncesi yumurta büyütme işlemi esnasında hormon iğneleri kullanılıyor. bu enjeksiyonlar çok çok düşük bir ihtimal pıhtı atma durumu geliştirebilir. ama bu düşük ihtimalli durum kullanıma engel teşkil etmez. Bazı özel hastalarda bunlar kullanılamaz doktor zatenbunu söyler. doktorunuza güvenin ve burda yazan herşeye inanmayın.

sperm karışmaz,başkasının spermi size verilmez. bunlar bizim ülkemizde yasak. bunlar şehir efsanesi.

yani bende katiliyorum. insan yine ister istemez korkup terettüt ediyor bende sordum tabiki doktora, ama doktoruma güvenmekten baska birsey gelmiyor elimden. ve cok sükür 2.asilamam olumlu cvp verdi. allah herkesin gönlüne göre versin arkadaslar.

Benimde yarın aşılamam olacak.hayırlısı olsun kısmet bakalım

hayirli olsun arkadasim. insallah sende olumlu sonuc alirsin ve bizimle paylasirsn. cok sükür rabbime bizide sevindirdi, insallah kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.
Sizinde mi aşılama ile oldu kaç yumurtanız vardı arkadaşım. amin inşallah

Sizinde mi aşılama ile oldu kaç yumurtanız vardı arkadaşım. amin inşallah
evt bende asilama oldum. 1.asilamamda 3 yumurtam vardi, tutmadi. 2.asilamamda bir yumurtam olusmustu ama allahim nasip etti ve olumlu oldu cok sükür. herseyin hayirlisi insallah canim. asilamadan sonra bol bol dinlenmeye calis.

evt bende asilama oldum. 1.asilamamda 3 yumurtam vardi, tutmadi. 2.asilamamda bir yumurtam olusmustu ama allahim nasip etti ve olumlu oldu cok sükür. herseyin hayirlisi insallah canim. asilamadan sonra bol bol dinlenmeye calis.

Benimiçin dua et lütfen bir kerecik. umarım olur.

tabiki dua ederim. allahin izniyle olur. kac yumurtan olustu?igneylemi büyüttünüz yoksa ilaclami?

ilk defa hayatımda klomen kullandım. o da ilk olduğu için günde 1 tane deneyelim dedi dr. 1 tane var. 20 mm ölçtük. kısmet arkadaşım inşallah bakalım

Tüp bebek için hazır embriyolar karıştı bu ülkede atıyorum benim ve eşimin döllenmiş embriyosunu ötekine veriyorlar.. sonuç öteki hamile ve benim embriyolarım diyip çocuğumu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…