Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşılama yaptırmak için heyet raporu aldığımda iğne fiyatının bi kısmını çalıştığım kurum karşılayacak mı? Heyet raporu almanın ne avantajı var? Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden
ben emekli sandığına bağlı olarak çalışıyorum. raporu almak için herhangi bir ücret ödemem gerekecek mi? başvuruda neler gerekli oluyor? raporu aldığım taktirde iğne, ilaç vs için katkı falan ödemesi yapacak mıyım? çok soru sordum ama inan hiç bi bilgim yok bu konuda doktorumda açıklamadı (( Canım şimdiden çok teşekkürler
canım rapor için ben 25milyon vermıştım vesıkalık bırtane resım istıyor doktorlar aslında doktorun sana soylemedımı ilaç için katkı oduyorsun canım inşşşşşşş yaralanırsın aksı takdırde çok pahalı igneler