Hayırlı sonuçlar almanız dileğiylemerhabalar 26 nisanda yaptırdım ilk aşılamamı şimdi sonuç bekliyoruz benim de eşimde morfoloji sıkıntısı var iki ay ilaç kullandı astalife q10 ve evicap ama hiç ilerleme olmadı doktorumuz aşılama olmazsa tüp bebek ilerleyelim dedi sonuç bekliyoruz
İnşallah canım yine burada haberleşiriz Rabbim dileyen hak eden herkese nasip etsinBize bu konu için açıklama hiç yapmadılar bilgilendirmede olmadı hiç. Dediğiniz gibi üstünde durmadılarda demekki orada bi problem yok. Zaten bizim dosyamızda belirsiz inferlite diye açıldı. Sizede kolay gelsin zor bi süreç inşallah herşey gönlünüzce olur
bizim %2 çıktı ilk testte sayısı hızı iyiydi sonra 2 ay sonra %1 çıktı doktor 1 ile 2 arasında bir fark yok diyor kesinlikle beklemeden tedaviye başlayın doktor önemli değil diyorsa bile çok dinlemeyin bizim iki senemizi yediler böyle doktorumuzu değiştirince şükürler olsun dinleyen birisi oldu biziHayırlı sonuçlar almanız dileğiylesizin morfoloji kaçtı acaba? Bizde 0 normal çıktı
Ya bişey daha soracağım size bilgisi olan varsa yada yaşayan cevaplarsnız sevinirimİnşallah canım yine burada haberleşiriz Rabbim dileyen hak eden herkese nasip etsin
Merhaba, peki aşılamada siz mi istediniz ikiz olmasını.Yani birden fazla yumurta mı aşılattınız?Ben dahil bir arkadaşımın ilk aşılama da ikizleri oldu
Hayır. Aşılama da ikiz tutma ihtimali de çok yüksek değil. Bir arkadaşımın 4 yumurtası oluşmuş hiç biri de tutmamış. KısmetMerhaba, peki aşılamada siz mi istediniz ikiz olmasını.Yani birden fazla yumurta mı aşılattınız?
Kesinlikle morfoloji çok önemli. Kimi doktor doğal gebeliğe engel değil diyor ama bizim de bir buçuk senedir olmadı ben de buna bağlıyorum. Burada okuduklarımdan da aynı problemde olan kişiler de bu fikirde.bizim %2 çıktı ilk testte sayısı hızı iyiydi sonra 2 ay sonra %1 çıktı doktor 1 ile 2 arasında bir fark yok diyor kesinlikle beklemeden tedaviye başlayın doktor önemli değil diyorsa bile çok dinlemeyin bizim iki senemizi yediler böyle doktorumuzu değiştirince şükürler olsun dinleyen birisi oldu bizi
Canım inşallah gebesindir ama yumurtlama dönemi de olabilir regliyi bekle bence stres yapma derim ben en azından regle beş gün kala yaptır. Devam ediyor mu belirtiler?Ya bişey daha soracağım size bilgisi olan varsa yada yaşayan cevaplarsnız sevinirim
Şimdi ben 30 nisan kan tahlili verdim ya betam 0.6 çıkmıştı benim sonradan 3 mayıstan beri hafif hafif böyle kasık krap ağlılarım başladı şuanda da oluyor. Ve benim adet tarihim bu ay mayıs 14 de gözükmekte. Yani bu ağrılarım benim totalde önceki adet bitiminden 13-14 gün sonra ortaya çıkmaya başladı. Bu ağrılarım başladığında da çok fazla bir sırt ağrısı yaşadım gögüslerimde şişkinlik ve acı hissi yaşıyorum da hani heveslenmekte istemiyorum çok. Kasık kraplarım başladığında adetime de 12 kalmış oluyordu. Şuandada 9 gün kalmış gözüküyor. Sorum şu bu krapları neden yaşıyor olabilirim betam 0.6 çıktı bunlara rağmen yükselme durumu olurmu yarın pazartesi kan vermeye gideyim mi tekrar ? Normalde böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum da biraz şüpheli geliyor bana. Genlde adetim başlamadan 3-4 gün önce adet olacağıma dair belirtiler yaşardım ve adetimin ilk günü çok sancılanırdım. Bu durumu yaşayan varmı ? Hamilelik şüphesini sizce gösteriyormu? Tekrar kan vereyim mi ?
Bende amh düşüklüğü var eşimde hiç bişey yok , doktor hsg istedi temiz çıktı , spermiyoramda temiz çıktı artık gerisi Allah'a kaldı bekliycez bol dua ediyorum
Günde bir yumurta, avakado, çiğ kuru yemiş muz havuç, 2 litre su, balık , bir de çok sıcak suyla duş almamak gerekiyormuş, deodorant vücut losyonu falan da kullanmayınÖzellikle yediğiniz birşeyler var mıydı
Sağol teşekkürler, bugün adetin 3 günü diye gittim doktora kan aldılar ama sonuca göre ilaç yazacakmis gönderdi beni, ne zaman yazar nasıl olur hala anlamadımGünde bir yumurta, avakado, çiğ kuru yemiş muz havuç, 2 litre su, balık , bir de çok sıcak suyla duş almamak gerekiyormuş, deodorant vücut losyonu falan da kullanmayın
Merhabalar. Bana da çapada aşılama dediler bugün. Burçin hocanin hastasiyim Eylül gibi düşünüyoruz. Hamile kaldiniz mi şu an ne durumdasiniz?Selam kızlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var, önümüzdeki ay aşılamaya başlıyoruz. Bildiğim kadarıyla bende herhangi bir problem yok. Morfoloji 0 çıkıp aşılamayla gebe kalan var mı aranızda? Biliyorum şansı oldukça düşük ama doktor ister aşılama ile başlayın isterseniz tüp bebek dedi ÇAPA da yaptırdık tüm testleri ve aşılamaya karar verdik. Benim durumumda olan ya da aşılama ile gebe kalanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
CANIM YENİ BAŞLADIM BU AY, ŞUAN YUMURTA FAZLA OLDUGU İÇİN KAN SONUÇLARINI BEKLİYORUMMerhabalar. Bana da çapada aşılama dediler bugün. Burçin hocanin hastasiyim Eylül gibi düşünüyoruz. Hamile kaldiniz mi şu an ne durumdasiniz?
Ayy liste cok uzun ve bende şu an beklemek istiyorum. Bu kadar evrak anca toplanir zaten.. eylulde veya ekimde yaptirabiliriz. Aşılama ücretleri hakkinda bilginiz var miCANIM YENİ BAŞLADIM BU AY, ŞUAN YUMURTA FAZLA OLDUGU İÇİN KAN SONUÇLARINI BEKLİYORUM
canım raporlu olunca sadece iğneleri ödüyorsun onun haricinde işlem için ücret alınmıyor diye biliyorum. zaten bir kaç aya anca toplanıyor evraklar, raporun çıkması vs derken bizim bir de araya bayram girmişti baya bekledik. bugünde fazla yumurtam olduğu için kan istedi sonuca göre aşılama yapacak ya da iptal olacakAyy liste cok uzun ve bende şu an beklemek istiyorum. Bu kadar evrak anca toplanir zaten.. eylulde veya ekimde yaptirabiliriz. Aşılama ücretleri hakkinda bilginiz var mi
Mesela eylulde yaptirmak istesek bu psikolog randevusunu yani onay raporunu başka hastaneden alsak oluyor mu yoksa her şey illa orda mi olmali? Randevu vs bulamazsak zor yani.canım raporlu olunca sadece iğneleri ödüyorsun onun haricinde işlem için ücret alınmıyor diye biliyorum. zaten bir kaç aya anca toplanıyor evraklar, raporun çıkması vs derken bizim bir de araya bayram girmişti baya bekledik. bugünde fazla yumurtam olduğu için kan istedi sonuca göre aşılama yapacak ya da iptal olacak(
dışarıdan alabiliyorsun canım bize öyle demişlerdi ama yine de sor sen ne olur ne olmazMesela eylulde yaptirmak istesek bu psikolog randevusunu yani onay raporunu başka hastaneden alsak oluyor mu yoksa her şey illa orda mi olmali? Randevu vs bulamazsak zor yani.
Sordum alınabiliyor. Ben hic tedavi olmadim ilac kullanmadim direkt aşılama deyince bi şaşırdım hala kendime gelemedim. :) bu fikre alismam zaman alacak.. 1 yıldır kendimiz deniyoruz olmuyor pcos var bende de.dışarıdan alabiliyorsun canım bize öyle demişlerdi ama yine de sor sen ne olur ne olmaz
canım Rabbim sana da banada nasip etsin inşallah :)) rapor çıktıktan sonra adetin 2. ya da 3. günü iğneye baslıyorsun 2 günde bir de takip ediliyor işte sonrası malum :)Sordum alınabiliyor. Ben hic tedavi olmadim ilac kullanmadim direkt aşılama deyince bi şaşırdım hala kendime gelemedim. :) bu fikre alismam zaman alacak.. 1 yıldır kendimiz deniyoruz olmuyor pcos var bende de.
İnşallah güzel sonuçlar alirsin sende. Yipratici ama sonu güzel bir süreç. Sonucun çıktı mi bugün mü yapacak aşılamayı?canım Rabbim sana da banada nasip etsin inşallah :)) rapor çıktıktan sonra adetin 2. ya da 3. günü iğneye baslıyorsun 2 günde bir de takip ediliyor işte sonrası malum :)
canım cuma gitmiştim 17 mm olmuştu yumurtam sonra bana dediki 112,5 a çıkar pazartesi gel dedi bugün gittim çokca yumurta gelişmiş kan vermen lazım kan sonucları istediğimiz gibi çıkmazsa iptal edeceğiz dedi. çok fazla yumurta gelişince iptal oluyormus coklu gebelik riskinden dolayı. bende suan kan sonuclarını bekliyorum eğer iptal olursa o doktoru şikayet edeceğim bana yüksek doz verdiği için çünkü bende yumurtlama problemi yok eşimden kaynaklı baslamıstık tedaviyeİnşallah güzel sonuçlar alirsin sende. Yipratici ama sonu güzel bir süreç. Sonucun çıktı mi bugün mü yapacak aşılamayı?