• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hakkında birlikte gün sayalım😊

12 bugün belli olur ama düşük çıkarsa daha stres olurum yoğun bıçaklama tarzı sancılarım da olduğu için dış gebelikten veya kimyasal olmasından korkuyorum ondan cumartesiye kadar bekleyecem :KK43:
En iyisi beklemek tabii inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Benimde 7. Gün dün progesteron degerime bakıldı 38 çıktı sizinde bakildimi
Yok ben progestan fitil kullandığım için zaten yükseltiyor ilaç ondan heralde doktor istemedi

Bilmiyorum ki benim adetim bide 20 günde bir adete 4 gün kaldı yarıni saymasam 3 ve 7. Günüm
Çatlatma iğnesi kullanıldığı için adet günü önemsiz oluyor iğnenin 14.günü test yaparak belli olur zaten progestan da adeti engelliyor

Birde aşılama süreci nasıl oldu ağrınız falan varmı
Belirti olarak
Çatlatma iğnesi kullanıldığı için adet günü önemsiz oluyor iğnenin 14.günü test yaparak belli olur zaten progestan da adeti engelliyor
Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala var çok ağrıyor bugün bel ağrısı

Birde aşılama süreci nasıl oldu ağrınız falan varmı
Evet asilamayi yaparken 2 gün boyunca ağrım çok oldu kahverengimsi kanamada oldu hafif

Belirti olarak

Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala var çok ağrıyor bugün bel ağrısı
Benimde 5.günden beri kasık ve bacak ağrılarım var adetin ilk günü çok sancım olur son bikac gün akşamları aynı sancilar var

Belirti olarak

Belirtiniz varmı benim 3. Gün kasik ağrım başladı hala var
Bide kasıklarım böyle bıçak batması gibi oyulur gibi ağrıyor ve göbek deliğim içeriye doğru çekilircesine anlık ağrılar oluyor

Bide kasıklarım böyle bıçak batması gibi oyulur gibi ağrıyor ve göbek deliğim içeriye doğru çekilircesine anlık ağrılar oluyor
Benimde aynı benim hiç ağrım olmaz adet zamani bakalim hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Sizin kaçını gündü
12.gun bugün testim pozitif 48 ama doktor değerin biraz düşük tekrarla doktoruna git dedi 😞 korkuyorum dış gebelik yada kimyasal olmasından

Back
X