Merhaba bende sag tarafta 2.5 cm cikolata kisti var bir kac ay once 3.5 cm idi ben dogal seylerle küçülttüm. 1 bucuk yili gecti hamile kalamiyorum. 3 kez klomen catlatma ignesi denendi sonuc alamadim. Yumurtlamam hormon testleri rahim filmi yumurtanin buyumesi esimin sperm testleri hersey normal. Klomenden sonra asilamaya gecmem gerektigini soyledi doktor ama sizce beklemeli miyim 2 3 ay bekleyebilirsin dedi. Cikolata kisti olup asilamadan sonuc alan var mi. Bir de devletle ozel farkediyor mu hangisinde yaptirmaliyim
Siz klomen tedavisinden sonra ne kadar beklediniz asilama icin bir kac ay beklemeli miyim vakit kaybetmemeli miyim bilemedim bi ay oldu ben klomeni kullanmadim yine adet oldum 2 ay ara vermis olacagimDevlet hastanesinde bi liste veriyolar yaptırman testler ve eşinden istenen testler falan. O listeyi tamamlayıp gitmen gerekiyo ama ücret olarak bilmiyorum. Ben de listedeki testleri tamamlayıp gidicem şimdilik o kadarına hakimim
Bana herhangi bi tedavi uygulamadılar o kısmı beni de baya şüpheye düşürdü direk aşılama dedi iki ayrı doktor ama sebebini anlayamadım. Bence iki ay yeterli gibi ama doktorun önerisi ne?Si
Siz klomen tedavisinden sonra ne kadar beklediniz asilama icin bir kac ay beklemeli miyim vakit kaybetmemeli miyim bilemedim bi ay oldu ben klomeni kullanmadim yine adet oldum 2 ay ara vermis olacagim
Teşekkür ederim cevaplariniz icin özelde islemde bi degisiklik yoksa basari sansi ayniysa devleti tercih ederim bende.
5 senenin altındaki evlilikte devlet mudahale etmiyor ozelde yaptırmıştım ben 2000/2500 lira civarında tutuyo ilaçları işlemi vs ama tutmamıştı bence bekleyerek kendini yıpratma ve stres yapma inan hic aklında yokken oluyor rabbim gonlune gore versinMerhaba bende sag tarafta 2.5 cm cikolata kisti var bir kac ay once 3.5 cm idi ben dogal seylerle küçülttüm. 1 bucuk yili gecti hamile kalamiyorum. 3 kez klomen catlatma ignesi denendi sonuc alamadim. Yumurtlamam hormon testleri rahim filmi yumurtanin buyumesi esimin sperm testleri hersey normal. Klomenden sonra asilamaya gecmem gerektigini soyledi doktor ama sizce beklemeli miyim 2 3 ay bekleyebilirsin dedi. Cikolata kisti olup asilamadan sonuc alan var mi. Bir de devletle ozel farkediyor mu hangisinde yaptirmaliyim
Emin misiniz? Ben 1 yıllık evliyim yapalım dediler bana ama yapmıyolarsa test peşinde koşmiyim5 senenin altındaki evlilikte devlet mudahale etmiyor ozelde yaptırmıştım ben 2000/2500 lira civarında tutuyo ilaçları işlemi vs ama tutmamıştı bence bekleyerek kendini yıpratma ve stres yapma inan hic aklında yokken oluyor rabbim gonlune gore versin
3 senede olabilir ya hatırlayamadım ama bize yapmamışlardı gecen sene denemiştik ama yapalım dedilerse gorusun tabiEmin misiniz? Ben 1 yıllık evliyim yapalım dediler bana ama yapmıyolarsa test peşinde koşmiyim
Çok teşekkürler. Az önce yine başka bi doktorla görüştüm o da aşılama dedi yapıyolar demek ki. İlaçlar 500tl civarı tutuyomuş
Ben kasıma kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonrasında evet devlette yaptırırım büyük ihtimalle. Hepimizin hakkında hayırlı gönlündeki olsun inşallahevet sadece ilaç ücreti o civarlarda devlettemi yaptırıyorsunz şimdi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?