Gebeliğe Hazırlık Aşılama hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dlkom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
148
82
98
32
Merhaba bende sag tarafta 2.5 cm cikolata kisti var bir kac ay once 3.5 cm idi ben dogal seylerle küçülttüm. 1 bucuk yili gecti hamile kalamiyorum. 3 kez klomen catlatma ignesi denendi sonuc alamadim. Yumurtlamam hormon testleri rahim filmi yumurtanin buyumesi esimin sperm testleri hersey normal. Klomenden sonra asilamaya gecmem gerektigini soyledi doktor ama sizce beklemeli miyim 2 3 ay bekleyebilirsin dedi. Cikolata kisti olup asilamadan sonuc alan var mi. Bir de devletle ozel farkediyor mu hangisinde yaptirmaliyim

Merhaba bende sag tarafta 2.5 cm cikolata kisti var bir kac ay once 3.5 cm idi ben dogal seylerle küçülttüm. 1 bucuk yili gecti hamile kalamiyorum. 3 kez klomen catlatma ignesi denendi sonuc alamadim. Yumurtlamam hormon testleri rahim filmi yumurtanin buyumesi esimin sperm testleri hersey normal. Klomenden sonra asilamaya gecmem gerektigini soyledi doktor ama sizce beklemeli miyim 2 3 ay bekleyebilirsin dedi. Cikolata kisti olup asilamadan sonuc alan var mi. Bir de devletle ozel farkediyor mu hangisinde yaptirmaliyim

3 kez klomen denemişsiniz zaten aşılama haricinde yapılabilicek pek birşey kalmamış daha fazka klomen çatlatma iğnesi kullanırsanız sağlığınız riske girer. aşılamaya geçebilirsiniz doktorunuz önerdi ise
özelde 1.500 - 2000 tl civarı diye duydum aşılama fiyatlarını devlet hastanesinde nasıl bilmiyorum belki sadece ilaç ücreti alabilirler ama yapılan işlem aynı.

Devlet hastanesinde bi liste veriyolar yaptırman testler ve eşinden istenen testler falan. O listeyi tamamlayıp gitmen gerekiyo ama ücret olarak bilmiyorum. Ben de listedeki testleri tamamlayıp gidicem şimdilik o kadarına hakimim

Teşekkür ederim cevaplariniz icin özelde islemde bi degisiklik yoksa basari sansi ayniysa devleti tercih ederim bende.

Si
Devlet hastanesinde bi liste veriyolar yaptırman testler ve eşinden istenen testler falan. O listeyi tamamlayıp gitmen gerekiyo ama ücret olarak bilmiyorum. Ben de listedeki testleri tamamlayıp gidicem şimdilik o kadarına hakimim
Siz klomen tedavisinden sonra ne kadar beklediniz asilama icin bir kac ay beklemeli miyim vakit kaybetmemeli miyim bilemedim bi ay oldu ben klomeni kullanmadim yine adet oldum 2 ay ara vermis olacagim

Si

Siz klomen tedavisinden sonra ne kadar beklediniz asilama icin bir kac ay beklemeli miyim vakit kaybetmemeli miyim bilemedim bi ay oldu ben klomeni kullanmadim yine adet oldum 2 ay ara vermis olacagim
Bana herhangi bi tedavi uygulamadılar o kısmı beni de baya şüpheye düşürdü direk aşılama dedi iki ayrı doktor ama sebebini anlayamadım. Bence iki ay yeterli gibi ama doktorun önerisi ne?

5 senenin altındaki evlilikte devlet mudahale etmiyor ozelde yaptırmıştım ben 2000/2500 lira civarında tutuyo ilaçları işlemi vs ama tutmamıştı bence bekleyerek kendini yıpratma ve stres yapma inan hic aklında yokken oluyor rabbim gonlune gore versin

5 senenin altındaki evlilikte devlet mudahale etmiyor ozelde yaptırmıştım ben 2000/2500 lira civarında tutuyo ilaçları işlemi vs ama tutmamıştı bence bekleyerek kendini yıpratma ve stres yapma inan hic aklında yokken oluyor rabbim gonlune gore versin
Emin misiniz? Ben 1 yıllık evliyim yapalım dediler bana ama yapmıyolarsa test peşinde koşmiyim

tüp bebekte 3 sene şartı var aşılama da doktor gerek gördüğü zaman yapılıyor
tüp bebekte ise 3 yıl evli olma ve 2 kez aşılama yaptırma şartı var

Çok teşekkürler. Az önce yine başka bi doktorla görüştüm o da aşılama dedi yapıyolar demek ki. İlaçlar 500tl civarı tutuyomuş

Çok teşekkürler. Az önce yine başka bi doktorla görüştüm o da aşılama dedi yapıyolar demek ki. İlaçlar 500tl civarı tutuyomuş

evet sadece ilaç ücreti o civarlarda devlettemi yaptırıyorsunz şimdi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

evet sadece ilaç ücreti o civarlarda devlettemi yaptırıyorsunz şimdi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben kasıma kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonrasında evet devlette yaptırırım büyük ihtimalle. Hepimizin hakkında hayırlı gönlündeki olsun inşallah

3 kere klomen denenip sonuc alinamayinca asilama yapiyorlar 3 yil 5 yil sarti da yok cunku ben evleneli yeni 2 yil oldu. 2 yil olmadan once gitmistim doktora

Kızlar AŞILAMA için adetin 2 yada 3 günümü gitmek gerekir biz her ay adeti bekliyoruz ya işten izin alamıyoruz yada hafta sonuna denk geliyo ne yapmalıyım

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Back
X