Aşılama Aşılama hakkında

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnsbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
62
61
8
33
Merhabalar 3. Kez çatlatma iğnesi sonucunda olumsuz olunca doktorum aşılama geçmen gerekiyor dedi. 2. Buçuk yıllık evliyim İstanbul da devlet hastanesinde dosyamı hazırlıcam ancak 2 buçuk yıllık evli olmam sorun olur mu ayrıca rapor ne kadar sürede cıkıyor . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏼

Merhabalar 3. Kez çatlatma iğnesi sonucunda olumsuz olunca doktorum aşılama geçmen gerekiyor dedi. 2. Buçuk yıllık evliyim İstanbul da devlet hastanesinde dosyamı hazırlıcam ancak 2 buçuk yıllık evli olmam sorun olur mu ayrıca rapor ne kadar sürede cıkıyor . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏼
Hayır herhangi bir sorun yaratmaz aksine 1 yıl ve üzeri normal döngüde hamile kalamamissaniz ilaç tedavileri dahil istiyorlar Dr lar aşılamayi ve aşılama da bunlardan biri . İnşallah nasip olur 🥰

Merhaba canım rapor için sebepsiz infertilite de 3 yıl evlilik şartı 3 olumsuz aşılama 900gün sigorta ve her türlü 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Rapor şartlara uyuyorsan belgelerle hemen konsey sonrası çıkıyor

Yani 2 buçuk yıllık evli olduğum İçin rapor çıkmaz 😞
Rapor çıkıyor ilaç raporu örnek ilaç 1500 ise 70p liraya filan tekabül ediyor . Raporu yazan doktor sadece çatlatma iğnesini tamamiyle ücretli alıyorsunuz o kadar .. doktorunuza söyleyin çıkarır hemen

Rapor çıkıyor ilaç raporu örnek ilaç 1500 ise 70p liraya filan tekabül ediyor . Raporu yazan doktor sadece çatlatma iğnesini tamamiyle ücretli alıyorsunuz o kadar .. doktorunuza söyleyin çıkarır hemen
Anladım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

ben de bugün aşılama yaptırdım ve sedyede sadece 10 dakika yattım ve idarara sıkışık olduğum için 10. dakikada kalkıp hemen tuvalete gittim bi sıkıntı olur mu

Merhaba İstanbul çapada infertilite ye giderek raporu ben de çıkardım 1 buçuk Senelik evliyim 2 olumsuz çatlatma iğnesi var bende de bu ay ki adet te aşılama olacak bana da
Bende bugün evraklarımı teslim ettim Semiha Şakir hastanesinde inşallah önümüzdeki ay aşılama yapıcaklar . Umarım olumlu sonuclanır herkes için 🙏🏼

Canım bende 2 buçuk yılken tedaviye başladım. IIlaclarimi ignemi hep raporla aldım. Merak etme raporla çıkıyor. Sigortan varsa. Benim 2 kutu iğne ve çatlatma iğnesi de içinde 600 tl tuttu .2.aşılamam şuan da benim. Ve 15.gundeyim kan testi vermem gerekiyor ama korkuyorum

Back
X