Aşılama hakkında

yaşda sorun olabiliyor bazen vakit kaybetmeme açısından demiş olabilir benim yaş 34 bana direk tüp bebek dedi dr ben bir kere aşılama denemek istiyorum dedim ki doktorun tüp bebek merkezi bile yok izmir'e göndercekti.
ben 30 yaşındayım
daha 1 sene oldu korunmayalı
bana da aşılama önerdi
hadi ordan dedim
başka doktora gittim anlattım durumu çok şaşırdı
gerek yok şu anda aşılamaya 3 ay bekleyin olmazsa klomene başlayacağız dedi

ben 30 yaşındayım
daha 1 sene oldu korunmayalı
bana da aşılama önerdi
hadi ordan dedim
başka doktora gittim anlattım durumu çok şaşırdı
gerek yok şu anda aşılamaya 3 ay bekleyin olmazsa klomene başlayacağız dedi
1 seneyi normal bir süreç olarak mı karşıladı

cuma günü adetimin 3.günü iğneye başladık cumadan beri hiç muayene olmadı yarın sabah gideceğim iğnelerin sonucunu görcez takip yeni başlıyor benim yumurta rezervem kötü olduğu için bana tüp bebekte kullanılan iğnelerden verdi klomenden de çok kuvvetli.yarın sabah doktora gittiğimde adetimin 7.günü olmuş olcak yalnız şöyle birşey var klomen tedavisine adetin 5.günü başlanıyor diye duydum yalnız benim doktorum iğneleri 3.günü başlattı belkide biz çok erken başlamışızdır bilmiyorum
İnşallah güzel güzel gelişmiştir yumurtalarınız.güzel haberlerinizi brkliyorum, ben klomene reglimin 5. Günü başladım ama notmali nedir bilmiyorum ben de

semra hanımdan memnun musun?
Degilim. Cok hoş bıri konuşkan ama agır kanlı :) yanı cok yavas hareket edıyor . Pratık degıl . Ben artık gıtmıyorum ustelik alanı ınfertılıte olan bır dr tercıhım .

İnşallah güzel güzel gelişmiştir yumurtalarınız.güzel haberlerinizi brkliyorum, ben klomene reglimin 5. Günü başladım ama notmali nedir bilmiyorum ben de
doktordan geldim şimdi vurulduğum iğnelerin sonucu yumurtalar var solda 3 tane ama büyümemiş 4 tane daha iğne verdi 2 gün daha vurulcam perşembe günü tekrar kontrolüm var sağ taraf zaten kistten dolayı 1 tane bile yumurta yok bitik yani

28 yasındayım mevcut tum tedavılerı denemk istıyorum . Asılamada oran düşük:KK43: bılmıyorum ya guvenmeyelimmi kmseye
bende 30 yaşındayım
ama aşılamayı şu an düşünürmüsün desen hayır derim
hsg çekildim ve 3 ay beklememi istedi doktorum
olmazsa ilaç tedavisi

Degilim. Cok hoş bıri konuşkan ama agır kanlı :) yanı cok yavas hareket edıyor . Pratık degıl . Ben artık gıtmıyorum ustelik alanı ınfertılıte olan bır dr tercıhım .
ben de 1 kez gitmiştim kendisine, akıntı problemimden dolayı. ben de memnun kalmadım kendisinden.
bu işler için infertilite doktoru şart canım. safa hastanesinde infertilite doktoru yok muymuş?

Şimdi son kontrolden geldim 4-5 tane yumurta var e2 hormonuna bakıldı 179 çıktı yani oluşan yumurtalar verimsizmiş aşılama yapılsa bile tutmaz dedi Dr artık tüp bebek dedi 12 tane iğne vurulmuştum hepsi boşa gitti

Merhaba ben de aşılama yapicam ocak ayı başı doktor yumurtamin kaliteli olduğunu söyledi iki yumurtamda beşer yumurtladigimi söyledi tahlil aldirdin dün 3. Gunumdu reglimin sonuclarim bu şekilde doktorum bana ilaçsız ignesiz aşılama yaparsak daha sağlıklı olur dedi ama gine de destekleyecek bi ilaç vermesi gerekmiyor mu?

Eklentiler

• IMG_20151226_120000.webp
    IMG_20151226_120000.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 51
Şimdi son kontrolden geldim 4-5 tane yumurta var e2 hormonuna bakıldı 179 çıktı yani oluşan yumurtalar verimsizmiş aşılama yapılsa bile tutmaz dedi Dr artık tüp bebek dedi 12 tane iğne vurulmuştum hepsi boşa gitti
Aşılama için 12 tane iğne mi vurundun :(

Merhaba ben de aşılama yapicam ocak ayı başı doktor yumurtamin kaliteli olduğunu söyledi iki yumurtamda beşer yumurtladigimi söyledi tahlil aldirdin dün 3. Gunumdu reglimin sonuclarim bu şekilde doktorum bana ilaçsız ignesiz aşılama yaparsak daha sağlıklı olur dedi ama gine de destekleyecek bi ilaç vermesi gerekmiyor mu?
Canım benim yumurta rezerven çok verimsiz doktor bana tüp bebek demişti ama ben aşılama denicem dedim iğneyle büyüttü ama verimsiz olduğu çıktı ortaya aşılama tutmaz diye bugün sonlandı tedavi

Canım benim yumurta rezerven çok verimsiz doktor bana tüp bebek demişti ama ben aşılama denicem dedim iğneyle büyüttü ama verimsiz olduğu çıktı ortaya aşılama tutmaz diye bugün sonlandı tedavi[/QUOTE

Hic üzülme Eşinde de sorun yoksa çaresi coooktur Allahım elbet nasip edecek

Eşimde bir sorun yok şükür bakalım biraz dinlencem sonra tüp bebek denicem allahım bana ve olmayan herkese hayırlı bir evlat nasip eder inşallah güzel mevlam

Canım benim yaa :KK43: kiyamam ben sana başka ilaçlar kullandin mi? Sen hiç umudunu yitirme ne kadar buyumustu yumurtalar değerlendirin bu günü de yarini da
Sadece iğne kullandım bugün itibariyle 14 mm yumurtalar ama e2 hormonu sonucu 179 yani verimsiz ama doktor deneyin yinede dedi olmazsa tüp bebek

Sadece iğne kullandım bugün itibariyle 14 mm yumurtalar ama e2 hormonu sonucu 179 yani verimsiz ama doktor deneyin yinede dedi olmazsa tüp bebek

Bence doktorun dediğini yapmalısınız iyice degerlendirin neden olmasın yaaa arkadaism da tup bebek yaptircakti doktor yumurtan gelişmemiş yaşına gore de bilmem ne olmuş demişti o ay tüp bebek yapacakları gün iptal edildi ama hamile kaldı aynı ay bütün olumsuzluklara rağmen

Bence doktorun dediğini yapmalısınız iyice degerlendirin neden olmasın yaaa arkadaism da tup bebek yaptircakti doktor yumurtan gelişmemiş yaşına gore de bilmem ne olmuş demişti o ay tüp bebek yapacakları gün iptal edildi ama hamile kaldı aynı ay bütün olumsuzluklara rağmen
İnşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Back
X