- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
Şimdi son kontrolden geldim 4-5 tane yumurta var e2 hormonuna bakıldı 179 çıktı yani oluşan yumurtalar verimsizmiş aşılama yapılsa bile tutmaz dedi Dr artık tüp bebek dedi 12 tane iğne vurulmuştum hepsi boşa gitti
Her şeyin hayırlısı, Allah en güzel zamanda nasip edecektir inşallah...e2 değeriniz kaç olsaydı, normal kabül edilecekti. Bir de iğnelere adetinizin 3. günü başlamıştınız değil mi, rahim filmini iğnelerden önce mi çektirmiştiniz?
Ben de doktorumu değiştirdim. Adetimin 5. günü başlayıp, 5 gün boyunca günde 2x50 mg şeklinde klomen kullandım, dün baktı doktorum, yumurtalar gelişmemiş, klomen biteli 3 gün olmuştu, en az 5-6 gün geçmesi lazım klomene vücudun tepki vermesi için dedi, salı günü tekrar bakacak, olumsuzsa eğer 3 doz klomen deneyeceğiz, o da yetersiz gelirse iğne başlarız dedi, rahim filmini de görmeden aşılama yapmayacağını söyledi, halbu ki özeldeki doktor hemen bu ay klomen uygulaması sonucu elbette yumurtaların durumuna göre aşılama yapacağını söylemişti. Genelini etiketlemek istemem ama sanırım özelde bu aşılama durumuna biraz da ticari yaklaşıyorlar, araştırma hastanesinde çok sevilen bir doktora gittim bu sefer, oldukça güzel bilgilendirdi.