- 15 Ocak 2020
- 62
- 40
- 3
- 35
- Konu Sahibi Tugva arslan
-
Bence erken yaptırmışsın birazMrb hanımlar 6 ocak pazartesi aşılama yaptırdım dün kan testi yaptırdım ama 2.0 cıktı referans 0.10 du sizce erken mi yaptırdım yükselirmi yada böyle durum başına gelen varmı birde evde çamaşır suyu testi yaptı arkadaşlarım
Arkadaşlar çamaşır suyu testi yapınca heycanlandım biraz cnmBence erken yaptırmışsın biraz
İnşallah vardır bir kaç gün daha bekle test yaparsınArkadaşlar çamaşır suyu testi yapınca heycanlandım biraz cnm
Aynn cnm bekliyorum zatenİnşallah vardır bir kaç gün daha bekle test yaparsın
Aşılamayı nerede yaptırmıştınız devlet mi özel miAynn cnm bekliyorum zaten
Devlette cnm gaziantep deAşılamayı nerede yaptırmıştınız devlet mi özel mi
Anlıyorum bende düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadıDevlette cnm gaziantep de
Cnm benim gec kalma bence yaptırAnlıyorum bende düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadı
Ya işte devlette randevu bulamıyorum hormonları istiyorlar smear istiyor eşim bu hastane de test verecek diyor. Adet tarihim de bulamıyorum randevu özele gitmeye de imkanım yokCnm benim gec kalma bence yaptır
hangi şehir cnö
Ya işte devlette randevu bulamıyorum hormonları istiyorlar smear istiyor eşim bu hastane de test verecek diyor. Adet tarihim de bulamıyorum randevu özele gitmeye de imkanım yok
hangi şehirdesin cnmYa işte devlette randevu bulamıyorum hormonları istiyorlar smear istiyor eşim bu hastane de test verecek diyor. Adet tarihim de bulamıyorum randevu özele gitmeye de imkanım yok
İstanbul dahangi şehirdesin cnm
İdralde cıkmıyo cnmçok erken test yapmışsınız, şuan idrar testi pozitif bile çıkar iğnenin etkisinden. ben 13. gün kanda öğrendim 27 çıkmıştı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?