• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yapılınca da cagırıyolar mı bn smdi persembe gidicm gonal f kullanıyorm 75 mg neye bakıcak gidince ilk kontrol dyelm
Evet igneler baslayinca 2 defa kontrole gittim. Ultrasonla (vajinal) kontrol ediyor yumurtalarindaki gelisimi.
aşilamadan sonra kontrol yol sadece 15 gun sonra kan tahlili yapip gidiceksin. Hayirlisi olur insallah

P papatya1234567 Kızlar merhaba 2. Aşılamamı 22 mayısta olmuştum 5haziranda 20.9 çıkan değerim bugün 20.8 çıktı. Perşembe tekrar baktırmam gerekli doktorum söyledi ama bu değer sizce yükselir mi? İlk aşılamam da düşük olmuştu bu da düşükle sonuçlanırsa diye çok korkuyorum 😣

Son düzenleme:
P papatya1234567 Kızlar merhaba 2. Aşılamamı 22 mayısta olmuştum 5haziranda 20.9 çıkan değerim bugün 20.8 çıktı. Perşembe tekrar baktırmam gerekli doktorum söyledi ama bu değer sizce yükselir mi? İlk aşılamam da düşük olmuştu bu da düşükle sonuçlanırsa diye çok korkuyorum 😣
İnşallah yükselir 🙏 Ne gelirse Rabbimden üzmeyin kendinizi

Ben daha önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kimyasal gebelik geçirdim
Bana test yaptılar ve bende kan pıhtılaşması çıktı ondan içiyorum ama aşılama ve tüp bebek tedavisinde genelde veriyorlarmış
Anladım ama bende 6 haftalık düşük yaptım ona rağmen doktorum böyle birşey söylemedi. Buda böyle sonuçlanırsa direkt pıhtılaşma ve genetik testi düşünüyorum bakalım

Anladım ama bende 6 haftalık düşük yaptım ona rağmen doktorum böyle birşey söylemedi. Buda böyle sonuçlanırsa direkt pıhtılaşma ve genetik testi düşünüyorum bakalım
Ben ilk düşüğümden sonra kendim istedim.
Genetik bölümündeki doktor hatta 2 - 3 düşükten sonra yapıyoruz demişti ve tartışmıştık.
Bazı insanlar ve doktorlar için çok basit sadece yaşayan biliyor ne yazıkki acısını.
Mutlaka yaptırın.
Benim şimdiki aklım olsaydı gebelik düşünür düşünmez yapardım.

Ben ilk düşüğümden sonra kendim istedim.
Genetik bölümündeki doktor hatta 2 - 3 düşükten sonra yapıyoruz demişti ve tartışmıştık.
Bazı insanlar ve doktorlar için çok basit sadece yaşayan biliyor ne yazıkki acısını.
Mutlaka yaptırın.
Benim şimdiki aklım olsaydı gebelik düşünür düşünmez yapardım.
En iyisini yapmışsınız bende yaptıracaktım nasip olmadı. İnş kötü sonuçlanmaz ama bir ihtimal olursa direkt gideceğim.

Hayrlı olsn nasıl oldu anlat braz
Çift taraflı çikolata kistim var, sol tüp kapali , 1.5ay önce kimyasal gebelik yasadim. Tüp bebek tedavisine baslamistim vitamin takviyesi vermislerdi 4ay , 3.5kutuda doğal gebelik olunca ümitlendm , çünkü doğal gebe kalacağımı %10ihtimal demişlerdi. Kimyasal olsa bile ümit oldu bize. Bende doğal yolla denemek istedim bir kaç ay , gonalf kullandik 150ml 1hafta , güzel sonuç verdi 3yumurta gelişti , iki tanesi gelismedi. Toplam 5ti ama 3yeterli dedi aşılama yaaplim riske atmayalim dedi. iki gun daha uzatti 9gun kullanmış oldum. 10.gun catlatma 11.gun aşılama oldu (adetimin 12.gunuydu) 🙏 çok acılı ağrılı bir işlem değildi👣 25haziran test günü 💕

Back
X