• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarn 12:00 13:00 gbi catlatma iğnesi olursa carsamba 16:00 gbi yapabilir yani🙄 gec değil mi yani en kaliteli spermler sabah olmuyo mu
Evet sabah daha iyi oluyor spermler. Muhtemelen sana da sabah yaparlar. Kimisi çat iğnesi olduktan 2 gün sonra sabah aşılama oluyor. Kimisi iğneden 1 gün sonra. Doktor nasıl uygun görürse öyle yapar

Canim nerde yaptirdin sen benimde oglen igneyi vurdu doktor sabah erkenden asilamayi yapti burada herkesin 28 ve 36 saat arasinda cagirmis doktor.
bursa da yaptırdım. benim de ilk aşılamam da gece 12 de vuruldum sabah 11 gibi yapılmıştı. ikincisi de sabah 11 de vuruldum ertesi gün akşam 5 de aşılama oldu. spermler vücutta 36 saat yaşadığı için genel de çatlama iğrenisi vurulduğundan 12 saat sonra yapıyorlar. yumurta da 24 saat canlı kalıyor. illaki o süre zarfında bulmak isterse birbirini bulur.

bursa da yaptırdım. benim de ilk aşılamam da gece 12 de vuruldum sabah 11 gibi yapılmıştı. ikincisi de sabah 11 de vuruldum ertesi gün akşam 5 de aşılama oldu. spermler vücutta 36 saat yaşadığı için genel de çatlama iğrenisi vurulduğundan 12 saat sonra yapıyorlar. yumurta da 24 saat canlı kalıyor. illaki o süre zarfında bulmak isterse birbirini bulur.
Aaaa heryerde okudum ilk kez benimle ayni seyleri yasayan gordum 🤭🤭 cok mutlu oldum insallah guzel sonuclar aliriz. Hannover olunca almanya zannettim canim

Back
X