• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İçin başladık benim psikoloji Uzay

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Allah'ın izniyle 4ağustos günü karar verip aşılamaya başladık ama Menapur iğneleri beni çok zorluyo solüsyonu oluşturmak ayrı dert iğneyi kendime yapmak ayrı dert sonrası 2saat kendime gelemiyorum çok zorlanıyorum 2iğnem bitti kaldı4 bana cesaret verin arkadaşlar çok üzgünüm moralim çok kötü

Allah'ın izniyle 4ağustos günü karar verip aşılamaya başladık ama Menapur iğneleri beni çok zorluyo solüsyonu oluşturmak ayrı dert iğneyi kendime yapmak ayrı dert sonrası 2saat kendime gelemiyorum çok zorlanıyorum 2iğnem bitti kaldı4 bana cesaret verin arkadaşlar çok üzgünüm moralim çok kötü
Canım bende merionel kullanıyorum aynı durumdayız iğneyi hazırlamak bayagi sorun haklisin ama her vurdugumda inş biraz daha büyür yumurtalar diyorum bende rezerv azlığı var geçen ay tedavi gordum aşılama günü darbe olaulari oldu ve yapamadık 1 hafta kendime gelemedim ama yapacak başka bir şey olmadığından adet olunca tekrar tedaviye başladık herşey sabır ianan ben de hiç sabırlı biri değilim ama olmaya çalışıyorum

Arkadasim bence asilamanin tutmasi icin dua et ve rahat ol sadece. Bu asamalar hic birsey. Igneler de yapiliyor.asilamalarda catlatmalarda... Zamanla arkana bakinca hic bseymis bunlar diyosun. Insallah bunlari soylemeden ilk seferde tutar hayir ile

Kızlar bende bugün tedaviye başladım sabah hastaneye gittiğimden bu yana ağlıyorum umutluyum ama ya yine olmazsa diye iğrenç bir korku var içimde ilk asıl aman olacak size hangi ilaclari verdiler

Back
X