Aşılama için erken mi?

Ilk aşılamaniz tuttu mu?

• Evet

• Hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ozlemmmmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
504
232
53
39
Arkadaslar asilama hakkinda deneyim ve yorumlarinizi almak istiyorum.. Hikayem soyle Nisan 2015 tarihinde klomen ve catlatma ignesiyle gebe kaldim ama beta-hcg degerim 80 e kadar yukseldi sonra gelismedi ve kendiliginden dustu.. onun oncesi 1 sene korunmadik esimde ve bende hicbir sıkıntı yok filmde cektirdim hersey normal yani.. nisandan sonra 3 ay doktor tedavi uygulamadi eylul de tekrar doktor klomen verdi ama igne yapilmadi o ayda tutmadi arkasindan kasim ayinda tekrar klomen ve catlatma ignesi oldum buda tutmadi. Benim doktorum 1 ay ara veriyor hep ilaclarin etkisinin devam ettigini soyluyor.. simdi ocak ayinda igneye gecicez ama ben asilama da yaptirmak istiyorum,sizce erken mi? Sadece igneyi mi denesem bu ay.
Asilama nasil bir islem surec nasil isliyor lutfen deneyimlerinizi paylasin benimle..aylar gectikce daha cok strese giriyorum stresten olmuyor diyorlar birde.... cok uzun oldu farkindayim yorumlarinizi bekliyorum...

Hayırlısı olsun cnm. İnşallah rabbim nasip eyler hepimize.
Bende aşılama hakkında bilgi istiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Hepimize fikir olur.

Benim 2 sene dolmadi daha.. Sende gorunen bir sıkınti var mi yoksa sebebsiz mi? asilama yaptirmadin mi hic? Ne gibi yontemler denedin.

Benim şükür 13 yaşında bir oğlum var cnm ikinci için uğraşıyoruz. Valla tedavi olarak herşey denendi aşılama ve tüp bebek hariç. Bakalım simdi kür kullaniyrum. Bu ayda olmazsa aşılama yada tup bebek denicez heralde. Bilmiyorumki cnm benimde aklim çok karışık bu konuda. Herşeyin hayırlısı diyorum öncelikle. Sen neler yaptın peki kür falan denedinmi hiç. Sorun nedir? Bizde görünen bir sorunda yok.

Bizde de hicbir sorun yok... kür denemedim hic.. sen hangisini yapiyorsun suan? Insallah faydali gelir sana..

İnşallah cnm. Şu an incir havuç kuru kullanıyorum. Esimde keciboynuzu pekmezi e vitamini ve cinko takviyesi alıyor. 24 ocakta görücez bakalım ise yarıyor mu

Slm arkadaşlar ben 2.aşılamamı 4 gün önce oldum zor bi işlem değil zaten tutma sanşı normalden çokta fazla değil deneyin bence bişey kaybetmezsiniz en azından kafanızdan silinir yaptırsamıydım die düşünmezsiniz.inşallah en kısa zamanda bebşleriniz olur.

Aminn cnm cümlemizin olur ins. Hemen bir ay içinde yapiyorlar mı aşılamayı?

Aminn cnm cümlemizin olur ins. Hemen bir ay içinde yapiyorlar mı aşılamayı?
Adetinin 2. yada 3. günü gidiyorsun kan değerlerine bakılıyo sonra ultrason ile bakılıyo kist flan vs varmı die herşey normalse yum geliştirici ilaç veriliyo sonra düzenli kntrole gidiyosun yum istenen büyüklüge gelmişsw çatlatma iğnesi vuruluyo iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılıyo.yani bi problemin yoksa bir ay içinde yapılıyo.

Insallah tutmustur seninki ya ben muayeneyi zor oluyorum onu nasil yaptircam bilmiyorum... dinlenmen icin rapor veriyorlar mi calisiyorum dikkat etmek istiyorum artik

Insallah tutmustur seninki ya ben muayeneyi zor oluyorum onu nasil yaptircam bilmiyorum... dinlenmen icin rapor veriyorlar mi calisiyorum dikkat etmek istiyorum artik
Sağol canım.rapor hakkında bilgim yok ama 2 3 gün dinlenmen yeterli sonrasında da dikkat etmen gerekir.

Tsk cnm cvp verdiğin için. Inş bu sefer olur seninde. Devlet güvencesindemi oldu sejin özelm?

Cnm bence asılmaya gecmelısın artık.. asılama da soyle oluyor adetın ıkıncı gunu yada ucuncu gunu doktorun verdıgı yumurtlatıcı ıgnelere baslıyorsun ve yumurta takıbıne baslanıyor yeterlı olgunluga ulasıldıgında doktor catlatma ıgnesını yapıyor ve 36 saat sonra asılaman gerceklestırılıyor...
asılama ıslemı nedır nasıl yapılır?
asılama yapılacagı gun esının spermlerı alınıyor ozel ıslemlerden gecırılerek sadece saglıklı ve hızlı spermler transfere hazırlanıyor..
kadında ıse muayene catalına uzanıyorsun doktor spekulumu rahım agzına yerlestırıyor yumurtalıklarını gorebılmek ıcın (klasık jınekolojık muayene gıbı) daha sonra bır ınce kataterı yumurtalıklarına koyuyor kateterın dıger ucundanda bır sırınga yardımıyla spermlerı enjekte edıyor ıslem sadece 5 dk suruyor.. yarım saat dınlendırıp taburcu edıyor bukadar basıt

Kizlar birsey daha sorucam tup bebekte uc senelik resmi nikah sarti var sanirim devletin karsilamasi icin odemeyi. Peki asilamada da boyle bir kosul varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…