- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 39
- Konu Sahibi ozlemmmmmmmm
-
Amin canim... sen nezamandir bu surectesin ?Hayırlısı olsun cnm. İnşallah rabbim nasip eyler hepimize.
Bende aşılama hakkında bilgi istiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Hepimize fikir olur.
Benim 2 sene dolmadi daha.. Sende gorunen bir sıkınti var mi yoksa sebebsiz mi? asilama yaptirmadin mi hic? Ne gibi yontemler denedin.5 senedir cnm sen?
Benim 2 sene dolmadi daha.. Sende gorunen bir sıkınti var mi yoksa sebebsiz mi? asilama yaptirmadin mi hic? Ne gibi yontemler denedin.
Slm arkadaşlar ben 2.aşılamamı 4 gün önce oldum zor bi işlem değil zaten tutma sanşı normalden çokta fazla değil deneyin bence bişey kaybetmezsiniz en azından kafanızdan silinir yaptırsamıydım die düşünmezsiniz.inşallah en kısa zamanda bebşleriniz olur.
İlk aşılama negatif. .
Adetinin 2. yada 3. günü gidiyorsun kan değerlerine bakılıyo sonra ultrason ile bakılıyo kist flan vs varmı die herşey normalse yum geliştirici ilaç veriliyo sonra düzenli kntrole gidiyosun yum istenen büyüklüge gelmişsw çatlatma iğnesi vuruluyo iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılıyo.yani bi problemin yoksa bir ay içinde yapılıyo.Aminn cnm cümlemizin olur ins. Hemen bir ay içinde yapiyorlar mı aşılamayı?
Insallah tutmustur seninki ya ben muayeneyi zor oluyorum onu nasil yaptircam bilmiyorum... dinlenmen icin rapor veriyorlar mi calisiyorum dikkat etmek istiyorum artikSlm arkadaşlar ben 2.aşılamamı 4 gün önce oldum zor bi işlem değil zaten tutma sanşı normalden çokta fazla değil deneyin bence bişey kaybetmezsiniz en azından kafanızdan silinir yaptırsamıydım die düşünmezsiniz.inşallah en kısa zamanda bebşleriniz olur.
Sağol canım.rapor hakkında bilgim yok ama 2 3 gün dinlenmen yeterli sonrasında da dikkat etmen gerekir.Insallah tutmustur seninki ya ben muayeneyi zor oluyorum onu nasil yaptircam bilmiyorum... dinlenmen icin rapor veriyorlar mi calisiyorum dikkat etmek istiyorum artik
Adetinin 2. yada 3. günü gidiyorsun kan değerlerine bakılıyo sonra ultrason ile bakılıyo kist flan vs varmı die herşey normalse yum geliştirici ilaç veriliyo sonra düzenli kntrole gidiyosun yum istenen büyüklüge gelmişsw çatlatma iğnesi vuruluyo iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılıyo.yani bi problemin yoksa bir ay içinde yapılıyo.
İnşallah tek duâmm ❤Rabbim sabır versin. Üzülmemeye çalı§ cnm ins olacak bir gün bizimde gönlümüzdeki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?