Aşılama Aşılama için fikrinize ihtiyacım var acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bendede aynısı var şuan perşembe günü aşılama oldum perşembe akşamı ve cuma günü ilişkiye girmemi istedi hatta aşılamadan sonra kanamam olabileceğini korkmamam gerektiğini söyledi umarım çabalarımıza değer :) hayırlısıyla kucağımıza alırız
Merhaba size de çok geçmiş olsun , biraz tereddüt ettim acaba yanlış mı anladım o heyecanla dedim teşekkür ederim yazdığınız için 🙂 rabbim yardımcımız olsun inşallah Çektiğimize değsin ❤️

Merhaba size de çok geçmiş olsun , biraz tereddüt ettim acaba yanlış mı anladım o heyecanla dedim teşekkür ederim yazdığınız için 🙂 rabbim yardımcımız olsun inşallah Çektiğimize değsin ❤️
Umarım... bu zor süreçte mutluluk gözyaşları olur ikimiz içinde bir dakikadan sonra moralim kalmıyor çünkü 🥺iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Umarım... bu zor süreçte mutluluk gözyaşları olur ikimiz içinde bir dakikadan sonra moralim kalmıyor çünkü 🥺iyi düşünelim iyi olsun inşal
Umarım... bu zor süreçte mutluluk gözyaşları olur ikimiz içinde bir dakikadan sonra moralim kalmıyor çünkü 🥺iyi düşünelim iyi olsun inşallah
O kadar doğru ki ümitlenmekten bile korkuyorum ben olucak gözüyle bakıp sonra olmazsa yıkılıyorum 😞 çok da korkuyorum dediğin gibi inşallah ikimizinde Mutluluk gözyaşları olsun 🙏🏻🥰

O kadar doğru ki ümitlenmekten bile korkuyorum ben olucak gözüyle bakıp sonra olmazsa yıkılıyorum 😞 çok da korkuyorum dediğin gibi inşallah ikimizinde Mutluluk gözyaşları olsun 🙏🏻🥰
Inşallah sonrası zaten stres doktorum stres yapma diyor ama elimde değil malesef kalırsanız haberim olsun😊😊merak ederim dualarımız ikimiz için inşallah 🤗🤗🤗

Inşallah sonrası zaten stres doktorum stres yapma diyor ama elimde değil malesef kalırsanız haberim olsun😊😊merak ederim dualarımız ikimiz için inşallah 🤗🤗🤗
Allah razı olsun
Allah razı olsun sizde benim duamdasınız 🥰 yazıcam inşallah sizde yazın sonucu😊

Bugün aşılama yaptırdım doktorum ilk iki gün ilişki istedi daha sonra gün aşırı bilemedim ben ilk iki gün ilişki istemesi normal mi lütfen Fikrinizi almak istiyorum aşılama yaptıranlar yazarsa çok sevinirim
Merhaba bende dün yaptırdım doktorum aynı şekilde benden de istedi bende araştırdım bu şekilde olması gerek
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰
Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🥰

Merhaba bende dün yaptırdım doktorum aynı şekilde benden de istedi bende araştırdım bu şekilde olması gerek

Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🥰
Hayırlısı olsun inşallah bende bekliyorum bugün 6inci günüm dün sabah çok ağrım oldu ayakta duramadım biraz oturdum normaldir inşallah

Hayırlısı olsun inşallah bende bekliyorum bugün 6inci günüm dün sabah çok ağrım oldu ayakta duramadım biraz oturdum normaldir inşallah
İnşallah hepimizin için hayırlısı olsun. Benim de bel ve kasık ağrım var biraz normaldir ama öyle düşünüyorum. Çok ayakta kalmayın sizde mümkün olduğu kadar dinlenin demişti bana doktorum sizde öyle yapın.

İnşallah hepimizin için hayırlısı olsun. Benim de bel ve kasık ağrım var biraz normaldir ama öyle düşünüyorum. Çok ayakta kalmayın sizde mümkün olduğu kadar dinlenin demişti bana doktorum sizde öyle yapın.
Inşallah bu çabalarımıza değer:) benide haberdar ederseniz sevinirim 🤗🤗🤗

C cerendgn ben geçen yıl tüp bebek tedavisi gördüğüm halde nasip olmadı hemde özel bir merkezde herşey gerçekten nasip Allah a inanın güvenin ve her denilen ne ise yapın inşallah dizinde güzel haberinizi alırız ♥️
MutluKedi MutluKedi evet canım devlette aşılama yaptırıp hamile kaldım ,darısı en güzel şekilde sizlere nasip olsun inşallah 🤲🏻🥰
Devlette aşılama ücreti ne kadar tuttu canım. Bir de raporunuz var mıydı

Amin canım 😘 Canım kaçıncı günde belirtilerin başladı ve ne gibi belirtin oldu 🤗
Merhaba canım ben de aşılama oldum bugün 10.günüm ama iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var belime bacaklarıma kadar çok vuruyor hemde.. İlk günler bu kadar ağrımıyordu.. Ama vardı.. Gögüslerim ilk günden beri ağrıyor.. İştahım çok fena açıldı.. Varmı bir bilgisi olan diye yazdım.. Çok merak ediyorum ya..

Merhaba canım ben de aşılama oldum bugün 10.günüm ama iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var belime bacaklarıma kadar çok vuruyor hemde.. İlk günler bu kadar ağrımıyordu.. Ama vardı.. Gögüslerim ilk günden beri ağrıyor.. İştahım çok fena açıldı.. Varmı bir bilgisi olan diye yazdım.. Çok merak ediyorum ya..
Canım belirtiye takılma , adet günün geçmesini bekle bence

Back
X