Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılama için rapor çıkarttık ilaçlarda kullanıyoruz ama özel hastanede rapor yarıyor mu
Evet ilaçlarda baya faydası oldu ama hastanede oluyor mu bilmiyordum internette de bişey bulamadım eczacı da bilmiyorum deyince birde buraya sorayım dedim sen yaptırdın galiba bu şekilde
İlaclarda rapor yuzde 40’ini karsiliyor. Ama ben ozel hastanede oldum islemi islemde raporla ilgili bir indirim olmadi. Sadece ilacta indirim oluyor. Devlet hastanesinde oluyor mu bilmiyorum
İlaclarda rapor yuzde 40’ini karsiliyor. Ama ben ozel hastanede oldum islemi islemde raporla ilgili bir indirim olmadi. Sadece ilacta indirim oluyor. Devlet hastanesinde oluyor mu bilmiyorum
Evet benim hastanede özel bende internette sadece ilaç için diye okudum ama belki hastanede de geçiyordur dedim ama geçiyormuş demek siz sormuş muydunuz