Aşılama Aşılama içinde nikah şartı varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimbombom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
C

cimbombom

Ziyaretçi
Erkek arkadaşımla bebek düşünüyoruz ilk bebeğimizin kalbi durdu , doktorum bir sorun olmadığını 2. kere olabileceğini söyledi.

Eğer tüp gerekirse kıbrısa gideceğiz ancak öncesinde aşılama gerekirse onun içinde nikah şartı var mı öğrenmek istiyorum. ?

devlet hastanesinde evlilik cüzdanı isteniyor ama özel yerlerde resmiyet olmaksızın yapan yerler var..

teşekkürler. başka bilgisi olan varsa bekliyorum

cnm adını görünce şaşırdım
kendimden şüphe ettim yahuuuuu
hallisnanın dediği gibi devlette sorabilirler belki ama
ben özel hastanede yaptırdım sormadılar

ben özelde yaptırdımm evlilik cüzdenı fotokobisini dosyama eklediler...

ilaçlarını ssk dan almak istiyosan nikah şartı var...ama ilaçlarımı parayı bastırıp alcam özelde yaptırcam aşılamayı diyosan nikaha gerek yok...

canım özel de yaptırdık biz özelde sormazlar sanırım

çok teşekkürler arkadaşlar... inşallah bunlara gerek kalmadan doğal yoldan becerebiliriz.

genede her konuda bilgimiz olsun da gerekir veya gerekmez. :Saruboceq:

Bence sormaları gerekir. Hem özelde hem devlette. Ama tabi paraya karşı ne kadar yüzünün yumuşak olduğuna bağlı bu yerlerin.

merhaba tüp bebek - mikro enjeksiyon ve aşılama işlemlerinde evli olmanız ve evlilik cüzdanınızın olması mutlaka gereklidir, devlet hastanelerindede özel merkezlerdede.(türkiyede evli olmayan çiftlere aşılama ve tüp bebek tedavisi yapmak yasaktır)

tatlım ben devlette yaptırdım aşıyı ama evlilik cüzdanı istemediler ama bence nikah olmadan doğan çocuğa yazıkkkk kendi istekleriniz için o çocuğuda ziyan etmeyin derim ben

geldim beni merak etmişsiniz teşekkürler....

Merak ettiğiniz konu hayatın içinden de tartışıldı yazıldı çizildi. İsteyenler benim gönderdiğim mesajlardan bulabilir.

Bugün çatlatma iğnemi oldum, geçen hemen olduğunda ilk ay tutmuştu ancak bebeğin kalbi 2.5 aylık durmuştu. (allahım bir daha öyle kötü günler yaşatmasın)

Buraya yazan arkadaş doğru hatırlıyor ben 728 değerini sormuştum fazla açıklama yapmayınca hamile sanmış.

(ben cimbom bom ve diğer adaş cimbomlu uğraşıyoruz ama farklıyız karıştırmayalım lütfen ::))))))))))))

Bir arkadaşta kıbrısta yapmak para ister mangır sağlam galiba demiş.

Yaklaşık 2 yıldır iş kıbrısa uzanabilir diye para biriktiriyoruz. Dolayısıyla bütün birikimini bu uğurda harcayabilirim. Yani bu tamamen planlanan bir bebek.

nikah şartı var aşılama yapılırken evlilik cüzdanı istediler bizden...

Konu dışına çıkılmış yine,arkadaşlar bilginiz var ise lütfen soruya cevap veriniz.
Ama yok ben karşılıklı olayı nikah kıyıp çocuk sahibi olmalısınız yada olmamalısınız gibi konu dışına çıkacaksınız..
Yine konuyu açan arkadaşımın konusunun kapanmasına sebep olucaksınız..

evlilik cüzdanı şart arkadaslar ben aşılamayı özelde paramla yaptırdım evlilik cüzdanı ile hıv testleri mecburi
talaynuranın dedigigibi evli olmayan çiftlere aşılama ve tüp yapılmıyor

devlet hastanesinde evlilik cüzdanı isteniyor ama özel yerlerde resmiyet olmaksızın yapan yerler var..

merhaba evlilik cüzdanı istemeyen yerler nereler bilgi verirmisin lütfen özel msj atarsan sewinirim yada bilen varsa rica edicem lütfennn

ilaçlarını ssk dan almak istiyosan nikah şartı var...ama ilaçlarımı parayı bastırıp alcam özelde yaptırcam aşılamayı diyosan nikaha gerek yok...

ya nolur o özel hastaneler nereler ben evlilik cüzdan kesin sormayan yerler varsa istiyorum lütfeennnnnn biriniz yardım edin

Back
X