S Simbam Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2022 1 0 1 31 28 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Simbam #1 Merhabalar ben iki defa aşılama yaptım tüp bebekte indirim oluyormu
Veziir Aman be herkes herşeye nane 😒 Pro Üye 17 Nisan 2021 4.408 4.213 83 28 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Simbam #2 Simbam .!.: Merhabalar ben iki defa aşılama yaptım tüp bebekte indirim oluyormu Genişletmek için tıkla... İndirim var mı bilmiyorum ama devlette tüp bebek öncesi iki iğneli aşılama şartı olduğunu duymuştum
Simbam .!.: Merhabalar ben iki defa aşılama yaptım tüp bebekte indirim oluyormu Genişletmek için tıkla... İndirim var mı bilmiyorum ama devlette tüp bebek öncesi iki iğneli aşılama şartı olduğunu duymuştum
chickenroll Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2022 150 74 18 35 30 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Simbam #3 Simbam .!.: Merhabalar ben iki defa aşılama yaptım tüp bebekte indirim oluyormu Genişletmek için tıkla... Benim özel üni hastsanesi iki aşılamadan sonra tüp bebek için de rapor çıkartabiliyoruz(şartlar uygunsa) . Şöyle bi indirim; raporsuz 15bin ilaçlar hariç raporla 11800 gibi bişey
Simbam .!.: Merhabalar ben iki defa aşılama yaptım tüp bebekte indirim oluyormu Genişletmek için tıkla... Benim özel üni hastsanesi iki aşılamadan sonra tüp bebek için de rapor çıkartabiliyoruz(şartlar uygunsa) . Şöyle bi indirim; raporsuz 15bin ilaçlar hariç raporla 11800 gibi bişey