Aşılama ilaç

uye-123

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
71
13
8
27
Merhabalar doktor bana Duphaston verdi Aşılama sonrası kullanan oldumu

Anladım aynıyız ilk asılamamı Rabbim hayırlısını versin ne zaman Gel dedi doktorunuz

Benimde ayın 9 da Test vereceğim Bayrama Geliyor normalde doktor 9 da gel bi bakalım Dedi

Benimde ayın 9 da Test vereceğim Bayrama Geliyor normalde doktor 9 da gel bi bakalım Dedi
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben aşılamaya 13:30 girdim. Çıktığımdan beri çok aşırı ağrım var belim karnım çok ağrıyor yürüyemiyorum bile

Hayır aksine hiç bir agrı hissetmiyorum bugün yat yarın ev işi yemek devam edebilirsin dedi ya sürekli yattıgım için öyle agrım yok Doktorum agrın olursa korkma Parol at dedi ama şükür bi agrım yok kendinizi kastınız mı acaba

Yaa bnde geldiğimden beri yatıyorum ama işlem sırasında kendimi biraz kastım doktoruma mesaj attım ağrı olması normal artarsa haber ver dedi inşallah bir sorun yoktur

İnşallah canım kafanı çok takma Kendini dinledikçede artar bende hiç takmamaya calısıyorum yoksa illaki bişey bulurum Rabbim Hayırlısıyla Güzel haberler duymayı nasip etsin İğne mi kullandınız İlaç mı

Ben ilaç kullandim meriofert 150 birkac günde 225 lik kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…