- 28 Haziran 2016
- 36
- 15
- 88
- 29
- Konu Sahibi Dilara96dilara
-
Öncelikle teşekkür ederim canım cevap verdiğin için hayırlısı ile tutmuştur kuzu inşallah iyi pozitif sonuçlar alırsın bende kasık ve bel agrısı gaz problemi var bilmiyorum beklemedeyim hala valla 9 gün geçmek bilmez artıkKimse bir şey yazmamış. Tutan da çok az bu da insanın umudunu kırıyorBenim de 13.gunum malesef adet olacağım gibi bir ağrım var kaç gündür. Sanırım tutmadi. Belirtiler genelde yanıltıyor göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtiler bunlar ilaçlardan da olabiliyor. Tutanlar yorum yazarsa bize de umut olur arkadaslar. Herkes minik fasulyelerine kavuşsun en kısa sürede inşallah
İnşallah canım 35.5 çıktı bugün baktırdım ama emin olmak için pztsi gidecegim tekrar. Bir şeylerle meşgul et kendini. Haklısın zaman çok zor geciyor. Sanki arafta gibi insan. İnşallah artık başka başlıklar açarız başka başlıklar takip ederizÖncelikle teşekkür ederim canım cevap verdiğin için hayırlısı ile tutmuştur kuzu inşallah iyi pozitif sonuçlar alırsın bende kasık ve bel agrısı gaz problemi var bilmiyorum beklemedeyim hala valla 9 gün geçmek bilmez artık
Çok sevindim canım artarak gider inşallah polistık over kist var malesef onun dişinda herşey normalİnşallah canım 35.5 çıktı bugün baktırdım ama emin olmak için pztsi gidecegim tekrar. Bir şeylerle meşgul et kendini. Haklısın zaman çok zor geciyor. Sanki arafta gibi insan. İnşallah artık başka başlıklar açarız başka başlıklar takip ederiz
Senin ne problemin vardı canım bizim açıklanamayan infertilite deniyor
Umudunuzu yıtırmeyınBnmde üçüncü günüm göğüs ağrım başlıyor gaz ve az kasık ağrısı umutsuzm
İnşallah olumlu olur benim adet agrım olmaz normalde sadece migrenim tutar şimdi göguslerim de sızıntı ve kasık agrımla gaz var aşılamadan sonra etki mi yapıyor bilmiyorum amaGöğüs agrm yumurtlama snrasi HP oluyor yine oldu hayrlisi keşke ki sebeptn olsa
Canım naptın sonuç nasılİnşallah canım 35.5 çıktı bugün baktırdım ama emin olmak için pztsi gidecegim tekrar. Bir şeylerle meşgul et kendini. Haklısın zaman çok zor geciyor. Sanki arafta gibi insan. İnşallah artık başka başlıklar açarız başka başlıklar takip ederiz
Senin ne problemin vardı canım bizim açıklanamayan infertilite deniyor
Öğleden sonra gideceğim canım izin alamadım işten burdan paylaşırımCanım naptın sonuç nasıl
Mutlu haberlerini bekliyorum canım belirtilerinide yazarsın Bi araÖğleden sonra gideceğim canım izin alamadım işten burdan paylaşırım
Gazi herkes söylemiş aşılama olanlar bndede var az kasık ağrısı felanda hayrlisi bilmiyorumİnşallah olumlu olur benim adet agrım olmaz normalde sadece migrenim tutar şimdi göguslerim de sızıntı ve kasık agrımla gaz var aşılamadan sonra etki mi yapıyor bilmiyorum ama
İnşallah vardır Allah yardımcımız olsunİnşallah olumlu olur benim adet agrım olmaz normalde sadece migrenim tutar şimdi göguslerim de sızıntı ve kasık agrımla gaz var aşılamadan sonra etki mi yapıyor bilmiyorum ama
İnşallah canım tabii ki paylaşırımMutlu haberlerini bekliyorum canım belirtilerinide yazarsın Bi ara
Naptın canımMutlu haberlerini bekliyorum canım belirtilerinide yazarsın Bi ara
NaptınMutlu haberlerini bekliyorum canım belirtilerinide yazarsın Bi ara
İnşallah canım tabii ki paylaşırım
Benim tutmadığı halde gebelik testi pozitif çıkmıştı. Koşa koşa kan verdim 0.100 çıkmıştı. Belirtiyi geçtim idrarda pozitifi görmüştümMerhaba arkadaşlar aşılaması tutan arkadaşlar varmı aramızda belirtileri nelerdi birde negatif sonuç alıp aksıne belirtisi olan oldumu benim 6. Günüm kasıklarım belim aşırı agrıyo gous hasasiyetide başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?