Aşılama Aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtiniz nelerdi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dilara96dilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
36
15
88
29
Merhaba arkadaşlar aşılaması tutan arkadaşlar varmı aramızda belirtileri nelerdi birde negatif sonuç alıp aksıne belirtisi olan oldumu benim 6. Günüm kasıklarım belim aşırı agrıyo gous hasasiyetide başladı

Kimse bir şey yazmamış. Tutan da çok az bu da insanın umudunu kırıyor Benim de 13.gunum malesef adet olacağım gibi bir ağrım var kaç gündür. Sanırım tutmadi. Belirtiler genelde yanıltıyor göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtiler bunlar ilaçlardan da olabiliyor. Tutanlar yorum yazarsa bize de umut olur arkadaslar. Herkes minik fasulyelerine kavuşsun en kısa sürede inşallah

Öncelikle teşekkür ederim canım cevap verdiğin için hayırlısı ile tutmuştur kuzu inşallah iyi pozitif sonuçlar alırsın bende kasık ve bel agrısı gaz problemi var bilmiyorum beklemedeyim hala valla 9 gün geçmek bilmez artık

İnşallah canım 35.5 çıktı bugün baktırdım ama emin olmak için pztsi gidecegim tekrar. Bir şeylerle meşgul et kendini. Haklısın zaman çok zor geciyor. Sanki arafta gibi insan. İnşallah artık başka başlıklar açarız başka başlıklar takip ederiz
Senin ne problemin vardı canım bizim açıklanamayan infertilite deniyor

Benimde bugün 6. Günüm ama hiç bir belirtim yok. Sadece kasıklarıma ara sıra batma oluyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

Çok sevindim canım artarak gider inşallah polistık over kist var malesef onun dişinda herşey normal

Canım naptın sonuç nasıl

Canım değerim iki katından biraz fazla artmış 96 cikti bugün. Yani doktorumdan zaten memnun değildim bugün o da dedi zaten artık gelme uzak yoldan geliyorsun zaten diye. Yine de Allah razı olsun onun eliyle tuttu asilamam. Ama progestan falan vermedi yine hicbi şekilde ilgilenmedi bir de özel yani. İki günde bir kan ver iki katı artsın 12 gün sonra da doktora git kese gorunmesi lazım dedi. Bu şekilde geçti muayenem. Yani doktorumla yolları ayırdık yeni bir doktor arıyorum şuan. Ne yapacağımı bilmiyorum adet ağrım da basladi. Bat 5 Kasım pembe leke de gelmiş ya birşeyler ters giderse düşünüp duruyorum

Benim tutmadığı halde gebelik testi pozitif çıkmıştı. Koşa koşa kan verdim 0.100 çıkmıştı. Belirtiyi geçtim idrarda pozitifi görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…