- 28 Haziran 2016
- 36
- 15
- 88
- 29
- Konu Sahibi Dilara96dilara
-
Ay çok sevindim canım ya bir an önce bi doktor bak kendine hangi şehirdesinCanım değerim iki katından biraz fazla artmış 96 cikti bugün. Yani doktorumdan zaten memnun değildim bugün o da dedi zaten artık gelme uzak yoldan geliyorsun zaten diye. Yine de Allah razı olsun onun eliyle tuttu asilamam. Ama progestan falan vermedi yine hicbi şekilde ilgilenmedi bir de özel yani. İki günde bir kan ver iki katı artsın 12 gün sonra da doktora git kese gorunmesi lazım dedi. Bu şekilde geçti muayenem. Yani doktorumla yolları ayırdık yeni bir doktor arıyorum şuan. Ne yapacağımı bilmiyorum adet ağrım da basladi. Bat 5 Kasım pembe leke de gelmiş ya birşeyler ters giderse düşünüp duruyorum
15 gün sonramı yapmıştınızBenim tutmadığı halde gebelik testi pozitif çıkmıştı. Koşa koşa kan verdim 0.100 çıkmıştı. Belirtiyi geçtim idrarda pozitifi görmüştüm
Aynen canım SakaryaAy çok sevindim canım ya bir an önce bi doktor bak kendine hangi şehirdesin
Doktorların puanları yorumları çıkıyor artık İnternete orda da bakabılırsın kuzu belirt oldumu sendeAynen canım Sakarya
Pembe leke normal bnce bulursn doktr smdi bebeğine odaklan stres yapcak biseyin YK ne güzel anne oluyorsun maşallahCanım değerim iki katından biraz fazla artmış 96 cikti bugün. Yani doktorumdan zaten memnun değildim bugün o da dedi zaten artık gelme uzak yoldan geliyorsun zaten diye. Yine de Allah razı olsun onun eliyle tuttu asilamam. Ama progestan falan vermedi yine hicbi şekilde ilgilenmedi bir de özel yani. İki günde bir kan ver iki katı artsın 12 gün sonra da doktora git kese gorunmesi lazım dedi. Bu şekilde geçti muayenem. Yani doktorumla yolları ayırdık yeni bir doktor arıyorum şuan. Ne yapacağımı bilmiyorum adet ağrım da basladi. Bat 5 Kasım pembe leke de gelmiş ya birşeyler ters giderse düşünüp duruyorum
Yazicam zaten kimse yanıltmasın benim gibi canimDoktorların puanları yorumları çıkıyor artık İnternete orda da bakabılırsın kuzu belirt oldumu sende
İnşallah canım herşey yolunda giderPembe leke normal bnce bulursn doktr smdi bebeğine odaklan stres yapcak biseyin YK ne güzel anne oluyorsun maşallah
17.gün yapmıştım adetim de gecikmişti. Bi tane de kimyasalım var artık kalp atışıni duymadan hamile olduğuma inanmam.15 gün sonramı yapmıştınız
Ben de iğneye yeni başladım gonal f bugün 2. Yi vurdum Cumartesi kontrole gidicem benim anlamadığım Cumartesi oldu da gelişti yumurtalar aşılama oldu 10-12 gün sonra bu belirtileri yaşayıp tutmasa regl mi oluyorum hemenKimse bir şey yazmamış. Tutan da çok az bu da insanın umudunu kırıyorBenim de 13.gunum malesef adet olacağım gibi bir ağrım var kaç gündür. Sanırım tutmadi. Belirtiler genelde yanıltıyor göğüs hassasiyeti kasık ağrısı gibi belirtiler bunlar ilaçlardan da olabiliyor. Tutanlar yorum yazarsa bize de umut olur arkadaslar. Herkes minik fasulyelerine kavuşsun en kısa sürede inşallah
Merhabalar benim adet sancısı dediğim sancı sanırım yerleşme sancisiymis. regl olursan da olmazsan da doktorumla görüşmelisin. Bazen lekelenme gibi olup beta yüksek cikabiliyor. Çok şükür benim uzun sürmedi çok ccok az leke geldi ve gecti. Çok ağrım olmuştu umutsuz bir sekilde 13.gun test yaptım sonuç 35 çıktı. iki gün sonra 96. Doktorum tuttu diyor ama ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanmayacagim kendimi kaptirmayacagim. Soruların varsa alabilirim.Ben de iğneye yeni başladım gonal f bugün 2. Yi vurdum Cumartesi kontrole gidicem benim anlamadığım Cumartesi oldu da gelişti yumurtalar aşılama oldu 10-12 gün sonra bu belirtileri yaşayıp tutmasa regl mi oluyorum hemen
İnşaallah çok sevindim hayırlı olsun ilk deneyimimiz miydi ne kadara yaptırdınız siz de mi gonal f ile başladınız bana direkt böyle başlattı doktor kafamda neden klomenle falan başlamadım diye sorular varMerhabalar benim adet sancısı dediğim sancı sanırım yerleşme sancisiymis. regl olursan da olmazsan da doktorumla görüşmelisin. Bazen lekelenme gibi olup beta yüksek cikabiliyor. Çok şükür benim uzun sürmedi çok ccok az leke geldi ve gecti. Çok ağrım olmuştu umutsuz bir sekilde 13.gun test yaptım sonuç 35 çıktı. iki gün sonra 96. Doktorum tuttu diyor ama ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanmayacagim kendimi kaptirmayacagim. Soruların varsa alabilirim.
Ona doktorunuz karar verir. Bence ilaç ismini cok takma çünkü hepsi muadil. Önemli olan yumurtalar nasıl gelisiyorİnşaallah çok sevindim hayırlı olsun ilk deneyimimiz miydi ne kadara yaptırdınız siz de mi gonal f ile başladınız bana direkt böyle başlattı doktor kafamda neden klomenle falan başlamadım diye sorular var
Nasıl gidiyor canımMerhabalar benim adet sancısı dediğim sancı sanırım yerleşme sancisiymis. regl olursan da olmazsan da doktorumla görüşmelisin. Bazen lekelenme gibi olup beta yüksek cikabiliyor. Çok şükür benim uzun sürmedi çok ccok az leke geldi ve gecti. Çok ağrım olmuştu umutsuz bir sekilde 13.gun test yaptım sonuç 35 çıktı. iki gün sonra 96. Doktorum tuttu diyor ama ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanmayacagim kendimi kaptirmayacagim. Soruların varsa alabilirim.
Dün kalp atışını duyduk canım 6+4uz bugün çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla devam ederNasıl gidiyor canım
Ay çok sevindim canım ya ikinci aşılmaya geçtik bizde cuma gunu yaptılarDün kalp atışını duyduk canım 6+4uz bugün çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?