Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar.Aşılama yöntemine başladım.6 gündür karından iğne yapıyorum bugün Dr. gittim bir yumurtam 12 mm diğeri 15 mm olmuş salı günü yine çağırdı.yumurta kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor?biraz korkuyorum.bilgi verirseniz sevinirim.Allah herkesin dileğini kabul etsin.

benimki 16mm bir adet solda tek yumurta göründü ogünüde çatlatma iğnesi oldum ertesi günü de ilk aşılamayı yaptı doktor, aşıdan sonra göğüs uçları hassaslaştı acıma ve midede yanma oldu, şişkinlik oldu karında ve 15 gün sonra kan testi yap dediler fakat ben dayanamadım bugün 4.günü idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ikinci az silikti ikinciye yaptım testi iki çizgi çıktı kızlar sizce hamilemiyim havalara girdim şimdiden inşallah hamişimdir tahlil olunca size yazıcam

benimki 16mm bir adet solda tek yumurta göründü ogünüde çatlatma iğnesi oldum ertesi günü de ilk aşılamayı yaptı doktor, aşıdan sonra göğüs uçları hassaslaştı acıma ve midede yanma oldu, şişkinlik oldu karında ve 15 gün sonra kan testi yap dediler fakat ben dayanamadım bugün 4.günü idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ikinci az silikti ikinciye yaptım testi iki çizgi çıktı kızlar sizce hamilemiyim havalara girdim şimdiden inşallah hamişimdir tahlil olunca size yazıcam

tebrik ederim allahın izniyle bebişini kucağına almak nasip etsin darısıda bana olsun.yarın dr. gidecem bakalım ne derse..şimdiden heyecanlıyım.

benim en son kontrolde 18-19 mm olmuştu yumurtam ertesi gece çatlatma iğnemi oldum.bu arada aşılama işlemi hiç korkulacak bir şey değil inan çok kısa ve acısız.sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

tşk ederim cevap yazdığın için. bana iğneye devam edeceksin dedi yarın tekrar çağırdı.ne zaman çatlatma iğnesi yapılıyor ve aşılama yaptıktan sonra yine ilişkiye giriliyormu tutmazsa diye korkuyorum aşılama yapılmadan bir kaç gün önce sperm arttırıcı bitkisel bişeyler yapsak yararı olurmu..?

o çift çizgi iğnenin etkiside olabilir daha çok erken

o ikinci çizgi iğnenin etkisiyle olabiyir, daha çok erken

slm kızlar.bende yeni katıldım aranıza.3 yıldır bebeğimiz olmuyo.3 aydır klomen + pregnyl iğne tedavisi görüyorum.daha önce de bi dış gebelik sıkıntım olmuştu.sağ tüpüm alındı.doktorum hala rahim filmi çekmedi.aşılamadan önce rahim filmi çekiliyo mu?siz kaç ay ilaç tedavisi gördükten sonra aşılama yaptırdınız?

aşılamadan once mutlaka rahım fılmı cekılmesı gerekıyor.bır tıkanıklık varsa asılama yapmak anlamsız cunku.

aşılamanın malıyetı ne oldu sıze..

selamlar bende geçen çarşamba aşılama yaptırdım bugün 6.gün,4 gün sadece lavabo yemek ve namaz için kalktım.şimdi dikkat ediyorum progestan ve folibol kullanıyorum.aynı zamanda ballı cörek otu incir falan yiyorum su bol içiyorum.bugün test yaptım bi kez erken olduğunu biliyorum ama ikinci çizgi cok hafif cıktı.rabbim hayırlısını versin ya.

selamlar bende geçen çarşamba aşılama yaptırdım bugün 6.gün,4 gün sadece lavabo yemek ve namaz için kalktım.şimdi dikkat ediyorum progestan ve folibol kullanıyorum.aynı zamanda ballı cörek otu incir falan yiyorum su bol içiyorum.bugün test yaptım bi kez erken olduğunu biliyorum ama ikinci çizgi cok hafif cıktı.rabbim hayırlısını versin ya.

namaz kılmak ıcın doktorun bısey dedımı bende bu ay yaptırıcam asılama ama namaz nasıl olur bılemıyorum yanı kılmamı engelleyıcı bır rısk olurmu

Herkese merhaba, bende bu ay aşılama yaptıracağım. İlk aşılama olacak. 7 gün menogon isimli iğne yaptım göbekten.Bu gün kontrole çağırdılar,gittim.Biri 12.8mm diğeri 13.4 mm iki yumurtam olmuş.3 gün daha iğne kullanmamı söylediler,iğnenin dozunu da arttırdılar.Perşembe günü tekrar çağırdılar. Umarım yumoşlar büyür o güne kadar.(Yavaş mı büyüyolar ne:)) Merak ettiğim yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi veriyorlarmış.Çatlatma iğnesi vurulduktan ne kadar sonra aşılama yaparlar? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..

canım ya bence boş yere bu kadar umutlanma.çünkü daha 4.günmüş.ilaçların etkisi bile geçmemiştir.

çörek otu yemeyi bırak.çünkü hamilelilin ilk aylarında ve son aylarında tehlikeli olabileceğini okumuştum.tuttuysa zarar verebilir bebeğine.bu arada benimde 8. günüm.çok dikkat ediyorum kendime mümkün olduğunca yatıyorum ve namazı bile oturarak kılıyorum .bence sende öyle kıl çok eğilip doğrulman iyi olmaz.bu arada inşallah sonucunda pozitif olur.Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın.

çörek otu yemeyi bırak.çünkü hamilelilin ilk aylarında ve son aylarında tehlikeli olabileceğini okumuştum.tuttuysa zarar verebilir bebeğine.bu arada benimde 8. günüm.çok dikkat ediyorum kendime mümkün olduğunca yatıyorum ve namazı bile oturarak kılıyorum .bence sende öyle kıl çok eğilip doğrulman iyi olmaz.bu arada inşallah sonucunda pozitif olur.Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın.

hımmm canım bilmiyordum zararlı olduğunu o zaman bırakıyım ya.artık o kadar cok şey okuyoruz ki ne iyi ne zararlı onu bile takip edemiyoruz.namazı oturarak kılıyorum bende.allah hayırlısını versin ya herhangi bi belirtiniz varmı?benim günüm geçiktyi geçikmesi tutması halinde normaldir belkide tutmadıysa nasıl onu bilmiyorum.??

namaz kılmak ıcın doktorun bısey dedımı bende bu ay yaptırıcam asılama ama namaz nasıl olur bılemıyorum yanı kılmamı engelleyıcı bır rısk olurmu

yok zten oturarark namaz kılıyorum.cok fazla hareket etmiyorum dikkat ediyorum.engel teşkil etmez sanırım ama sormadım ya kılabilir miyim diye,ama sen doktoruna danış istersen

hımmm canım bilmiyordum zararlı olduğunu o zaman bırakıyım ya.artık o kadar cok şey okuyoruz ki ne iyi ne zararlı onu bile takip edemiyoruz.namazı oturarak kılıyorum bende.allah hayırlısını versin ya herhangi bi belirtiniz varmı?benim günüm geçiktyi geçikmesi tutması halinde normaldir belkide tutmadıysa nasıl onu bilmiyorum.??

benim sadece karnımda ara sıra ağrı oluyor ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı acıyor bazen.ama bilmiyorum bunlasr belirti sayılırmı sayılmazmı.

aşılamanın malıyetı ne oldu sıze..

Ssk bir kısmı karşılıyor aşılama öncesi progestan 3 kutu ve 1 çatlatma iğnesi eczaneye ödediğim 380 Tl ye mal oldu bundan öncesi bir sürü film vs var onun içinde uğraştımm 1 sene git gel yaptım en son rahim filmi çekilmişti ondan sonra yumurta çatlatma ondan sonrada aşı oldum. Çok uğraştım inşallah tutar.

Back
X