Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm cnm ikinci çizgi silik çıktıysa pozitif sonuç bence cnm hayırlısı olsun benimde bugün yapıldı aşılamam bakalım neolacak

benmimde sanırım dün yerleşme kanaması oldu . bu sabah test negatif inş . tutmuştur yarın kan testi yaptırıcam cevabı söylerim ..

Allh kucagina almayi nasip etsin canim nerede ve kaca yaptirdin.

canım benim benim ilk aşılamada tutdu ankara zekai tahir burak devlet hastanesinde yaptırmıştım 21 aralık 2012 de..şimdi kızım 9,5 aylık oldu,,veeeeeeeeeeeee kızım 6 aylıkken tedavisiz doğal yoldun hamile kaldım şuan 13+5 günlük hamileyim,9,5 aylık da kızım var...rabbimden umudu kesmeyin,bizim imkansızken bebeğimiz oldu,ikiside rabbimin mucizesi..herkese nasip etsin inşlhhhh

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.2 Ağustos'ta aşılanam yapıldı. Bugün test yaptırdım negatif. Çok Üzgünüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Teselli arıyorum :KK43:

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.2 Ağustos'ta aşılanam yapıldı. Bugün test yaptırdım negatif. Çok Üzgünüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Teselli arıyorum :KK43:
Canim uzulme ayni durumdayiz aglaya aglaya icim disima cikti zor biliyorum amA sabir diyecez ilk asilama olmadi sira ikincide ignelere basladik

ben asilamayla hamile kaldim ama ancak 3. asilamada oldu benim ilk ikisi husranla sonuclandi...ama ilk asilamada hamile kalan arkadaslarda var burda kader kismet biraz!!
canım a ben bu gün aşılama yaptırdım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum uzanıyorum,ama ayağa kalkmam gerektiğinde akıntı geliyor biraz ,normalmi ilkgün

bnde aşılama olucam bu ay iğnelere başladık Rabbim sonunu hayr etsin inş

merhaba 1 yıl bizde denedik olmadı çok büyük sorunu olmayan çiftlere aşılama öneriliyor.Benim ilk aşılamada tuttu denemek gerekiyor 3 aşıladada tutanların var .dr güvenmen gerekiyor başarıyı buda etkiliyor
Siz peki asilamdan sonra gun asiri iliskide bukundunuz mu bizde olamdi malasef yapamdim ilk asilamam goguslrmde sisme oldu sanrm adet olacgin da merak ettgim gun asiri iliskide olmasa kalinabilir mi

Merhaba kızlar bende ilk asilamami oldum. 8.gundeyim. ama hiç bi belirti olmadı belirtisi olmayıp hamile olan varmı acaba:KK43:

Benim 2 gün az bişey kasık batmam oldu ama sonra o da geçti. Test için de sabırsızlanıyorum 12. Gün çıkarmi acaba
12. Gun grip oldum bn ama ertesi gun gayet iyiydim test yapmadim 13. Gin nasilsa adet olcm die temizlik yaptim 2 damla lekem geldi. 16.gun kAndan bakabildim.12. Gun yapsaymisim da cikarmis yani. Belirtilerden biri de 14. Gun 15. Gun sari kivamli akinti ama bAya bildigin sari turuncu gibi baskada bi belirtim olmadi

12. Gun grip oldum bn ama ertesi gun gayet iyiydim test yapmadim 13. Gin nasilsa adet olcm die temizlik yaptim 2 damla lekem geldi. 16.gun kAndan bakabildim.12. Gun yapsaymisim da cikarmis yani. Belirtilerden biri de 14. Gun 15. Gun sari kivamli akinti ama bAya bildigin sari turuncu gibi baskada bi belirtim olmadi
Bende bekleyim ozaman canım 12.gün test yaptircaktim ama dursun ozaman

Back
X