Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11. yi yaptıranda da takdire değer bir sabır varmış canım, Rabbim bize 1.,2. ve 3. de versin inşallah...ben 1 kere yaptırdım tutmadi ikinciyi deneyeceğim 11.cide tutturan bile var denemeye değer
bircan şimdi hamile....merhaba bircan, ben dün 1. aşılamamı yaptırdım. ağrı konusu şöyle, ben hiç ağrım olmayacak, diye gittim. ama zaten olayın kendisi sevimsiz, bacaklarını açıyorsun, muayene aletleriyle rahimi görecek bir açı yakalıyorlar. ben azıcık ağrı hissettim. ama bu ağrı, o pozisyonda olmasan ufak bir sancı deyip geçeceğin bir ağrı, fakat içinde bulunduğun durum ve psikoloji, olduğundan fazla imiş gibi hissettiriyor..
özetle o kadar da dramatik değil. :)
evet canım sanırım ilk aşılamasıydıAy ne guzel bırcan ılk asılamada mı hamıs kaldı pkı
selam kızlar.ben dün 2.aşılamayı yaptırdım 1.tutmadı tabiki(inşallah bu sefere olumlu olur.biraz moral bılmak için geziyorum kulupte.allah isteyen herkese nasip etsin.
selam kızlar.Allah hepimize dualarımızın karşılığı olan bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de cumartesi ilk aşılamamı oldum.Dr.um eğilmek uzanmak ve ağır kaldırmak yok dedi.3 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girmemizi söyledi.aşılamadan sonra da progestan tablet verdi.Fitil gibi günde 3 kez kullanmamı söyledi.İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder..
Ben ilk aşılamayla hamile kaldım Allaha çok şükür..Aşılama yaptıktan sonra doktorum 20 dakika uzan sonrasında yatmana gerek yok dedi..Ben de öyle yaptım eve gittim ve kendimce mantıklı geldiği için bana uzandım ve fazlaca iş yapmadım.Dr. aşılama yapıldığı gün ve ertesi gün ilişkiye girin dedi.Sanırım şansı yükseltmek için,.Aşılamanın olduğu günden itibaren günde 3 kez 2 tane progestan kullandım,ta ki 3. aya kadar..pek umutlu değildim,forumda gezinirken genelde ilk aşılamanın tutmadığını okuyordum ama her zaman dediğim gibi hayırlısı olsun dedim.Sonrasındaysa maceram devam etti,regl ağrılarım başladı,dr. aşılamanın 15. günü test yaptır demişti ben hiç düşünmüyordum bile ama genede regle 2 gün kala idrarda baktım,çift çizgi)))gebelik düşündüğümüzden beri o çizgiyi görmeyi nasıl isterdim.Hemen o gün kan testi.Sonuç pozitif,değerlere göre 5 haftalık hamileydim.Hemen annelere haber verildi.Ertaesi gün sevinçle dr. gittik.Vajinal ultrasonla baktı,kese yok dedi. O an dünyam karardı sanki.Dış gebelik olabilir dedi,2 gün arayla kanda hcg değeri yüksek çıktı.Gergin bir bekleyiş başladı.Sonuçta 7 haftalıkken gittim tekrar ve çok şükür kese,bebek ve kalp atışı görüldü..Allah isteyen herkese en kısa amanda versin bebişlerini.Hamilleil beklerken ayrı sorunlar hamilelikte ayrı sorunlar bekliyor insanı.Şu an 5 aylık hamileyim,Bugün amniyosentez yapılacak,onun stresini yaşıyorum.Çok uzun yazmışım kusura bakmayın))
Ben ilk aşılamayla hamile kaldım Allaha çok şükür..Aşılama yaptıktan sonra doktorum 20 dakika uzan sonrasında yatmana gerek yok dedi..Ben de öyle yaptım eve gittim ve kendimce mantıklı geldiği için bana uzandım ve fazlaca iş yapmadım.Dr. aşılama yapıldığı gün ve ertesi gün ilişkiye girin dedi.Sanırım şansı yükseltmek için,.Aşılamanın olduğu günden itibaren günde 3 kez 2 tane progestan kullandım,ta ki 3. aya kadar..pek umutlu değildim,forumda gezinirken genelde ilk aşılamanın tutmadığını okuyordum ama her zaman dediğim gibi hayırlısı olsun dedim.Sonrasındaysa maceram devam etti,regl ağrılarım başladı,dr. aşılamanın 15. günü test yaptır demişti ben hiç düşünmüyordum bile ama genede regle 2 gün kala idrarda baktım,çift çizgi)))gebelik düşündüğümüzden beri o çizgiyi görmeyi nasıl isterdim.Hemen o gün kan testi.Sonuç pozitif,değerlere göre 5 haftalık hamileydim.Hemen annelere haber verildi.Ertaesi gün sevinçle dr. gittik.Vajinal ultrasonla baktı,kese yok dedi. O an dünyam karardı sanki.Dış gebelik olabilir dedi,2 gün arayla kanda hcg değeri yüksek çıktı.Gergin bir bekleyiş başladı.Sonuçta 7 haftalıkken gittim tekrar ve çok şükür kese,bebek ve kalp atışı görüldü..Allah isteyen herkese en kısa amanda versin bebişlerini.Hamilleil beklerken ayrı sorunlar hamilelikte ayrı sorunlar bekliyor insanı.Şu an 5 aylık hamileyim,Bugün amniyosentez yapılacak,onun stresini yaşıyorum.Çok uzun yazmışım kusura bakmayın))