N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #1 Nelere dikkat ettiniz bı öneriniz varmi
B Bebyssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 363 267 53 35 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #2 Naspksmet .!.: Nelere dikkat ettiniz bı öneriniz varmi Genişletmek için tıkla... Ben ilk asilamamda hamile kalmıştım sadece ilk üç gün öyle uzandım ne olur ne olmaz diye ekstra hicbisey yapmadim
Naspksmet .!.: Nelere dikkat ettiniz bı öneriniz varmi Genişletmek için tıkla... Ben ilk asilamamda hamile kalmıştım sadece ilk üç gün öyle uzandım ne olur ne olmaz diye ekstra hicbisey yapmadim
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #3 Hiç bişeye dikkat etmedim. Sonuçta hamile kalan insanlar da birşeye dikkat etmeden hamile olduklarını öğreniyorlar
Hiç bişeye dikkat etmedim. Sonuçta hamile kalan insanlar da birşeye dikkat etmeden hamile olduklarını öğreniyorlar
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #4 Naspksmet .!.: Nelere dikkat ettiniz bı öneriniz varmi Genişletmek için tıkla... Asilama oldunz mu olacak misiniz tam olarak neyi soruyorsunuz ona gore yardimci olalim
Naspksmet .!.: Nelere dikkat ettiniz bı öneriniz varmi Genişletmek için tıkla... Asilama oldunz mu olacak misiniz tam olarak neyi soruyorsunuz ona gore yardimci olalim
N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #5 Amanita .!.: Asilama oldunz mu olacak misiniz tam olarak neyi soruyorsunuz ona gore yardimci olalim Genişletmek için tıkla... Aşılama oldum canım bu gün 4. Gunumdeyim sadece göğüs hassasiyeti var buda iğneden kaynaklı Bebyssss .!.: Ben ilk asilamamda hamile kalmıştım sadece ilk üç gün öyle uzandım ne olur ne olmaz diye ekstra hicbisey yapmadim Genişletmek için tıkla... Peki belirtilerinin varmiydi
Amanita .!.: Asilama oldunz mu olacak misiniz tam olarak neyi soruyorsunuz ona gore yardimci olalim Genişletmek için tıkla... Aşılama oldum canım bu gün 4. Gunumdeyim sadece göğüs hassasiyeti var buda iğneden kaynaklı Bebyssss .!.: Ben ilk asilamamda hamile kalmıştım sadece ilk üç gün öyle uzandım ne olur ne olmaz diye ekstra hicbisey yapmadim Genişletmek için tıkla... Peki belirtilerinin varmiydi
N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #6 i006 .!.: Hiç bişeye dikkat etmedim. Sonuçta hamile kalan insanlar da birşeye dikkat etmeden hamile olduklarını öğreniyorlar Genişletmek için tıkla...
i006 .!.: Hiç bişeye dikkat etmedim. Sonuçta hamile kalan insanlar da birşeye dikkat etmeden hamile olduklarını öğreniyorlar Genişletmek için tıkla...
B Bebyssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 363 267 53 35 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #7 Naspksmet .!.: Aşılama oldum canım bu gün 4. Gunumdeyim sadece göğüs hassasiyeti var buda iğneden kaynaklı Peki belirtilerinin varmiydi Genişletmek için tıkla... Sadece sağ kasigim hafif agriyirdu
Naspksmet .!.: Aşılama oldum canım bu gün 4. Gunumdeyim sadece göğüs hassasiyeti var buda iğneden kaynaklı Peki belirtilerinin varmiydi Genişletmek için tıkla... Sadece sağ kasigim hafif agriyirdu
N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #8 Bebyssss .!.: Sadece sağ kasigim hafif agriyirdu Genişletmek için tıkla... Anladım canım çok teşekkür ederim Rabbim evladini salihlerden eylesin banada dua et
Bebyssss .!.: Sadece sağ kasigim hafif agriyirdu Genişletmek için tıkla... Anladım canım çok teşekkür ederim Rabbim evladini salihlerden eylesin banada dua et
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 26 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #9 Naspksmet .!.: Aşılama oldum canım bu gün 4. Gunumdeyim sadece göğüs hassasiyeti var buda iğneden kaynaklı Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim nasip eder sana da biz bekleyenlere de. Daha çok erken senin. Kendini yormayip agir kaldirmayip dinlen
Naspksmet .!.: Aşılama oldum canım bu gün 4. Gunumdeyim sadece göğüs hassasiyeti var buda iğneden kaynaklı Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim nasip eder sana da biz bekleyenlere de. Daha çok erken senin. Kendini yormayip agir kaldirmayip dinlen