İnşallah sürecin bundan sonra iyi olur, su süreçte zor da olsa insana lazım olan sağlam bi psikoloji ama tabi yaşanmışlıkları olunca insanın bu çok mümkün değil..
3 sene önce 16 haftalık gebeliğim sonlandı oldukça zor bi süreçti, 4 korunma+4 ay bekleme süreci sonrasında hamile kaldım yine ama bu sefer de kimyasal gebelik oldu.. Sonra 2 ay klomen kullanıp 2 ay ara verip tekrar 2 ay klomen kullandım ama bana faydası yerine zararı oldu.. Hiç şaşmayan adetlerim düzensiz oldu pko gelişti sonrası 1,5 sene öyle geçti.. Sonra gonal f iğneyle aşılama yaptırdık tek yumurtam gelişmişti eşiminde morfoloji %2 çıkınca 2. Aşılama planları yapmaya başlamıştım ama şükür ilk aşılamada tuttu..
Tüp bebek yapan hastalardan okumuştum bende aşılama sonrası kabak çekirdeği yemiştim. Aşılama günü hastane de 20 dakika işlem sonrası yattım sonrası da sadece ağır iş ve ani hareket yapmadım.. Hastane 1 hafta gün aşırı ilişki önermişti aşılama perşembe olmuştu cuma ve pazar ilişki oldu sadece..
Bu da benim sürecimdi şimdi çok şükür sayılı günler kaldı inşallah oğlumuza kavuşmaya. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah