mrb kızlar bende aranıza yeniden katıldım...bende pco luyum kasım ayında ilk aşılamamı oldum ve tuttu hemde üçüz bebeklerime gebe kaldım çok zorlu bi süreçti çünkü aynı anda ohss oldum haftalarca hastanede yattım çok şükür iyileştim derken 10. haftamda kanamam başladı ama bebeklerim gayet iyi ilerliyordu ve 13. haftamda bebeklerimi kaybettim biri evde elime düştü diğer ikiside anında rahme düşmüştü üçü de ayrı yumurtalardı ama biri gidince diğerleride ardından gitmiş üç oğlumda bana veda etti göğüslerimde sütleri varmış onlar gidince akmaya başladı...2,5 ay oldu kaybedeli ve kanamam daha bi hafta önce kesildi yeniden tedavi olmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum evlat acısı çok zormuş biran bile aklımdan çıkaramıyorum o minnacık parmaklarını ağzını burnunu Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...hep hayırlısını istedik kaybettiğimde bile şükrettim gözyaşım dindi mi dinmedi acım hala ilkgünki gibi taze ama yapıcak bişey yok...yeniden başlamak lazım herşeye inş isteyen herkese nasip eder Rabbim inş hepimize merhamet eder de bizi evlatlarımıza kavuşturur