• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben 37 yaşındayımç 2011 nisan ve eylül'de yaptırdığım FSH 9,2 ve e2 değeleri normalken ocak'ta 29 şubat da 22,3 çıktı. hsg norma. eylül'de 9 eylül'de bir aşılama yaptırdım. gonal-f iğneyle 3 yumurta oldu. 17-18 ve 22 mm. doktor çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden çatlayacak dedi ve ertesi gün aşılama dedi. sabah e2 değerim pre ovulasyonu gosteriyordu. eşimden cinsel ilşki sonrası 36 saat sonra sperm alındı doayısıyla Xsperm sayısı çok az çıktı hele yıkama sonrası 2 milyondu. benim yumurta da yapılan tetde daha çatlamamıştı . yani sozde bir aşılama yaptık. diğer 2 yumtrtam da heba oldu. başarısızlık baştan belliydi. Xuniversite hastanesinde her aşılama boyle yapılıyorsa başarısızlık oranlarının neden bu denli yuksek oldugu belli diye düşünüyorum.
bu ay yine 9 eylul'de çalışan Yakup Erata hocamın ozel muayenehanesine gittim. bu ay klomen kullandırttı. fsh onemli degil dedi. 1 yumurta gelişti. çok da hızlı büyüdü. 13. gün perşembe 18 mm iken Xbana cuma sabah çatlatma iğnesi yap dedi. cts de spermi verdik ve aşılama yapıldı. labaratuarda benim kanım alındı ve spermler kanımın içine konulup 2.5 saat işlem gördü. sonrasında hemen aşılama yapıldı. bu spermin hareketini artırıyormuş. bu sabah yani pazar kalktığımda içinde hafif kan olan bir akıntı geldi. bu sizce kanlı verilen spermden gelen akıntı mı? Xbu arada doktor aşılama sırasında bana başka maddeler de koymuş olabilir. Çünkü ben aşılama sırasında kasıklarıma ve belime riayet eden aşrılar hissettim. Hiç de oyle basit bir işlem olmadı . Bir ara bağırdım bile. X9 eylül'de yapılan sözde aşılamam da ise acı yoktu. oylesine yıkanmış spermler direk verildi. bu arada doktor konulan spermin geri gelmediğini soyledi bu da memnun edici bir şeymiş. Bakalım 14 gün sonra göreceğiz. ne dersiniz

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve yarın aşılamam yapılacak.aşılama sonrası özllikle yaptığınız bir şeyler var mı?bu benim ikinci aşılamam ilki tutmamıştı.ama bu kez nedense çok umutluyum.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.:ecrin_bebek:

mrb tubix öncelikle hayırlı olsun.....
bende yaklaşık 2 yıl önce bu heycanı yaşamıştım aşılama ile oğlum dünyaya geldi şimdi 1,5 yaşında yavrum. darısı sizlerinde başına...
aşılama yapıldığında çok heycanlıydım ama bu tür işlemlerde doktor çok önemli eğer gittiğin doktora güceniyosn gerisi gelir ben öyle yaptım aşılamada sadece ilk 3 gün yattım , hatta aşılam olduğu günün 2. günüde eşimle birlikte oldum. tarihin belli olacağı güne kadar adet olacakmış gibi ağrılarım devam etti. bel ve kasıklarım sanki hastalanacakmışım gibi ağırmaya başladı sürekli. hatta tahlil bile boşuna yaptırıyorum dedim ama neticem çok güzeldi gebe kalmıştım. rabbim herkeze yaşatşın inş. sana diyeceğim ilk 3 gün dinlen sonra ben işe bile geldim normal şartlardaçalıştım aklıma takmamaya çalıştım. (beceremesemde:)) okadar ekstrabişey içmedim. sadece folik asit ve vitamin verdi doktorum okadar. sana bol şanşlar.....

mrb tubix öncelikle hayırlı olsun.....
bende yaklaşık 2 yıl önce bu heycanı yaşamıştım aşılama ile oğlum dünyaya geldi şimdi 1,5 yaşında yavrum. darısı sizlerinde başına...
aşılama yapıldığında çok heycanlıydım ama bu tür işlemlerde doktor çok önemli eğer gittiğin doktora güceniyosn gerisi gelir ben öyle yaptım aşılamada sadece ilk 3 gün yattım , hatta aşılam olduğu günün 2. günüde eşimle birlikte oldum. tarihin belli olacağı güne kadar adet olacakmış gibi ağrılarım devam etti. bel ve kasıklarım sanki hastalanacakmışım gibi ağırmaya başladı sürekli. hatta tahlil bile boşuna yaptırıyorum dedim ama neticem çok güzeldi gebe kalmıştım. rabbim herkeze yaşatşın inş. sana diyeceğim ilk 3 gün dinlen sonra ben işe bile geldim normal şartlardaçalıştım aklıma takmamaya çalıştım. (beceremesemde:)) okadar ekstrabişey içmedim. sadece folik asit ve vitamin verdi doktorum okadar. sana bol şanşlar.....

darısı bizim başımıza inşallah.

bende ocak ayında yaptırdım ilk aşılamamdı polikistik over olmama ragmen tuttu aşılamam doktor bile olumsuz konusmuştu halen çok şaşkınız şimdi 7 haftalık hamileyim:)darısı tüm bekleyen ve isteyenlere

bende ocak ayında yaptırdım ilk aşılamamdı polikistik over olmama ragmen tuttu aşılamam doktor bile olumsuz konusmuştu halen çok şaşkınız şimdi 7 haftalık hamileyim:)darısı tüm bekleyen ve isteyenlere

bendede polikistik over var inşallah aşılamam tutmuştur darısı bütün isteyenlere inşallahh

tebrik ederim melek.inşallah sağ salim kucağına alırsın.bende pko luyum ocaktaki aşılamam tutmadı maalesef

tebrik ederim melek.inşallah sağ salim kucağına alırsın.bende pko luyum ocaktaki aşılamam tutmadı maalesef senin kaçıncı aşılamandı

Kızlar ben 37 yaşındayımç 2011 nisan ve eylül'de yaptırdığım FSH 9,2 ve e2 değeleri normalken ocak'ta 29 şubat da 22,3 çıktı. hsg norma. eylül'de 9 eylül'de bir aşılama yaptırdım. gonal-f iğneyle 3 yumurta oldu. 17-18 ve 22 mm. doktor çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden çatlayacak dedi ve ertesi gün aşılama dedi. sabah e2 değerim pre ovulasyonu gosteriyordu. eşimden cinsel ilşki sonrası 36 saat sonra sperm alındı doayısıyla Xsperm sayısı çok az çıktı hele yıkama sonrası 2 milyondu. benim yumurta da yapılan tetde daha çatlamamıştı . yani sozde bir aşılama yaptık. diğer 2 yumtrtam da heba oldu. başarısızlık baştan belliydi. Xuniversite hastanesinde her aşılama boyle yapılıyorsa başarısızlık oranlarının neden bu denli yuksek oldugu belli diye düşünüyorum.
bu ay yine 9 eylul'de çalışan Yakup Erata hocamın ozel muayenehanesine gittim. bu ay klomen kullandırttı. fsh onemli degil dedi. 1 yumurta gelişti. çok da hızlı büyüdü. 13. gün perşembe 18 mm iken Xbana cuma sabah çatlatma iğnesi yap dedi. cts de spermi verdik ve aşılama yapıldı. labaratuarda benim kanım alındı ve spermler kanımın içine konulup 2.5 saat işlem gördü. sonrasında hemen aşılama yapıldı. bu spermin hareketini artırıyormuş. bu sabah yani pazar kalktığımda içinde hafif kan olan bir akıntı geldi. bu sizce kanlı verilen spermden gelen akıntı mı? Xbu arada doktor aşılama sırasında bana başka maddeler de koymuş olabilir. Çünkü ben aşılama sırasında kasıklarıma ve belime riayet eden aşrılar hissettim. Hiç de oyle basit bir işlem olmadı . Bir ara bağırdım bile. X9 eylül'de yapılan sözde aşılamam da ise acı yoktu. oylesine yıkanmış spermler direk verildi. bu arada doktor konulan spermin geri gelmediğini soyledi bu da memnun edici bir şeymiş. Bakalım 14 gün sonra göreceğiz. ne dersiniz

canım inşallah tutar aşılaman ben ilk defa duydum senden alınan kan ile karıştırılıp enjekte edilen spermi şaşırdım tuhaf geldi ama mantıklı da olabilir çünkü kan vücudumuzun besini onun aracılığı ile spermler daha iyi taşınıyo olabilir.sonrasında gelen kan da hem o kan olabilir hem de spektulum falan takılırken de olabiliyor benim de ilk aşılamamda lekelenmem olmuştu.tutmadı malesef.ben de mart ayında istanbul zeynep kamil hastanesinde 2. aşılamamı yaptırmayı istiyorum şuan aşıla a raporunun çıkması için evraklarımı toparlıyorum.ben de devlette mi özelde mi görsem tedavi diye kararsızdım ama hakkımı devletten yana kullandım birçok yazıda da okudum herkes memnun.özeller de çok para iğneler pahalı onları raporla alsan bile aşılama ücreti 400 tl den başlıyor.ben gebze de oturuyorum gidip gelicem yani üsküdar a kadar.umarım pozitifi görürsün.bu arada aşılama sonrası ilaç verdi mi??

Arkadaşlar ben ilk defa yazı yazıyorum ama uzun süredir okuyorum forumları.. Ben 9 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk seferinde tuttu. 13. gün evde yaptığım idrar testi positif çıktı.14. gün kanda baktırdım ve 39,1 sonuç verdi.. İnanın aşılama yaptırdığım gün veya sonrası hiç dinlenmedim, hayatıma kaldığım yerden devam ettim.Sadece ağır kaldırmamaya özen gösterdim... Eğer öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım...

tbrk ederim cnm allah hayırlı evlat versin inş.darısı başıma bende 2 gün önce aşılama yaptırdım bakalım heycanla bekliyorum

Arkadaşlar ben ilk defa yazı yazıyorum ama uzun süredir okuyorum forumları.. Ben 9 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk seferinde tuttu. 13. gün evde yaptığım idrar testi positif çıktı.14. gün kanda baktırdım ve 39,1 sonuç verdi.. İnanın aşılama yaptırdığım gün veya sonrası hiç dinlenmedim, hayatıma kaldığım yerden devam ettim.Sadece ağır kaldırmamaya özen gösterdim... Eğer öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım...

slm hayırlı uğurlu olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.senin problem neydi ve kaç yıllık evlisin?

slm hayırlı uğurlu olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.senin problem neydi ve kaç yıllık evlisin?

3 senelik evliyiz ama evlendiğimizden beri hiç korunmadık fakat bir türlü olmadı.. Rahim içinde septum tespit edildi 1 sene önce ameliyat oldum tekrar denedik yine olmadı... Hiç ümidim yokken ilk aşılamam tuttu... Allah size de nasip eder inşallah en kısa zamanda...

canım inşallah tutar aşılaman ben ilk defa duydum senden alınan kan ile karıştırılıp enjekte edilen spermi şaşırdım tuhaf geldi ama mantıklı da olabilir çünkü kan vücudumuzun besini onun aracılığı ile spermler daha iyi taşınıyo olabilir.sonrasında gelen kan da hem o kan olabilir hem de spektulum falan takılırken de olabiliyor benim de ilk aşılamamda lekelenmem olmuştu.tutmadı malesef.ben de mart ayında istanbul zeynep kamil hastanesinde 2. aşılamamı yaptırmayı istiyorum şuan aşıla a raporunun çıkması için evraklarımı toparlıyorum.ben de devlette mi özelde mi görsem tedavi diye kararsızdım ama hakkımı devletten yana kullandım birçok yazıda da okudum herkes memnun.özeller de çok para iğneler pahalı onları raporla alsan bile aşılama ücreti 400 tl den başlıyor.ben gebze de oturuyorum gidip gelicem yani üsküdar a kadar.umarım pozitifi görürsün.bu arada aşılama sonrası ilaç verdi mi??

cnm ben aşılamamı izmitte 300 liraya yaptırdım özelde.bilgin olsun

cnm ben aşılamamı izmitte 300 liraya yaptırdım özelde.bilgin olsun

teşekkürler cnm ben de darıca da oturuyorum ama bana istanbul anadolu yakası yakın pendik kaynarca daki medicine hospital a gidiyorum benim de aşılamam 378 tl ye orda yapıldı ama ben iğne kullanıyorum yumurtamın gelişmesi için onlar pahalı sadece hastane ücreti olsa tamam ama.bir sonraki adetimde zeynep kamil e gidip rapor çıkarttırıcam işte..

benım ılk asılamam tutmadı malesef catlatma ıgnesınden ne kadar sonra asılama yapıldı sana?

Herkese Merhaba,

29 Temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım ve dün yapılan beta hcg testinde hamile olduğumu öğrendim. İlk aşılamada hamile kalabildiğim için çok mutluyum. Darısı herkesin başına. Aşılamadan sonra sürekli burdaki yazılanları okudum, gebelik belirtileri vs. Öncelikle söylemeliyim ki belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor, yani okuduklarınız sizi ümitlendirmesin veya hayal kırıklığı yaratmasın. Mesela bir arkadaş bel ağrısı çekiyorsanız aşılama tutmamış demektir diye yazmıştı. Benim 5 gündür belim ağrıyor ama hamileyim. Yani burda yazanları sadece bilgi olarak okuyun ama tamamen kendinize adapte etmeyin. Umarım benim gibi güzel haberi alırsınız.:16:

cnm nerde yaptırdın aşılamanı bende şuan merak içnde bekliyorum 6 gün önce memorialda aşılama yaptırdım bakalım tutacak mı. bendede eşimdede bir sorn yok 3 yıllıkevliyim 2 yıldr deniyoz artık aşılamaya geçelm dedik. inşallah benmde pozitif çıkar. bu arada bende de cok bel ağrısı başladı bugün belim kopacak gibi. inşallah bendede olumlu sonuçlar olur hayırlısıysa tabi. senin adına da cok sevindim hayrlı olsun sağlıklıcA kucağına alırsın inşallah.

mrb arkadaslar,bende 13 kasımda adana'da yaptırdım 1.aşılamamı,forumda anlatılan bütün belirtileri(bel ve göğüs ağrısı,kasık batması)gecen hafta belirgin bir şekilde yasadım hatta,cuma günü tansiyonum çok düştü okulda fenalaştım.9.gün bu belirtilere dayanamayıp tahlil yaptırdım sonuç 2,06 gelmişti:18::18:.Ama h.sonu bütün belirtilerim birden yokoldu.dün akşamsa adetime 4 gün kala ufak bi lekelenme yasadım.adet oluyorum dedim ama dünden beri bidaha bişey gelmedi.kafayı yemek üzereyim çarsamba dr.un söyledği tahlil vakti ama böyle adet mi yerleşme kanaması mı derken kafayı yiyecek duruma geldim..Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı biran önce doldursun inş.

slm arkadaşlar cumartesi aşılama yaptırdım 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ilk defa şimdiye kadar hep tekti 2 buçuk senedir uğraşşıyoruz. şimdi aşılama yaptıranlara sorum şu benim rahmim ters 2 gündür rahmimde ayaga kalkarken eğilip doğrulurken helede hapşırınca çok ağrı oluyo bunun nedeni nedir acaba???????:50:

slm arkadaşlar cumartesi aşılama yaptırdım 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ilk defa şimdiye kadar hep tekti 2 buçuk senedir uğraşşıyoruz. şimdi aşılama yaptıranlara sorum şu benim rahmim ters 2 gündür rahmimde ayaga kalkarken eğilip doğrulurken helede hapşırınca çok ağrı oluyo bunun nedeni nedir acaba???????:50:

seninle aynı gün yaptırmışız aşılamayı canım ve benim de rahmim ters yani arkaya dönük diyorlar başkasında 5 dk sürüyorsa benimki 15 dk sürdü 3 yumurtam gelişti benim ama çok rahat geçirdim aşılamamı bende de oldu canım hele ilk günler hapşırınca falan karnıma ağrı sağlandı öksürürken bile tam öksüremiyordum hassaslık vardı belirtilere pek talılmıyorum bir gün fazla birşey yokken bir gün ağrı oluyor bugün az kasık ağrım var mesela akşam başladı aşılamanın ilk günlerinde de ağrım vardı hayırlısı artık salı günü 10. günüm dr bana 10 gn sonra gel dedi gidicem bende inşallah olumlu sonuçlar alırız.

kusura bakma canım bütün sayfaları geziyorum sonra nereye yazdığımı bulamıyorum evet aynı gün yaptırmışız ben daha tahlil yaptırmadım yarın yaptırıcam allah izin verirse ama korkuyorum 2 gündür kasıklarımda ara ara batmalar oluyo dış gebelik falan mı diye düşünür oldum

Back
X