Merhaba. Cok yeni hamileyim. Belirtileri gunlerce burdan okudum. Ben de yazayim, guncel olsun :
Son adet tarihim : 22 agustos
Asilama tarihim : 2 eylul
1) asilamaya kadar hergun karindan yapilan igneler var. Bende cok sislik yapti. Sanki hamileymisim gibi gezdim.
2) asilamadan sonra o gun ve ertesi gun raporluydum ise gitmedim. Hep yattim, annem yemek hazirladi.
3) 3 eylulden itibaren crinone jel kullandim. Progesteron arttiriyor, dusuk onluyor diye. Ve doktor tavsiyesi ile iki gune bir iliski oldu.
4) 8 eylulde sanki bacaklarimin arasindan bisey dusecekmis gibi kasik agrisi oldu. 9 eylulde son kez iliski oldu ve bir daha olmadi. Bu arada gogus uclarim asilamadan itibaren hep cok acidi.
5) 11 eylul de cildim oyle puruzsuz ve guzeldi ki. Adetime yakin cok cirkin olurum. Lekeler, sivilceler falan. Ama son gun guzellesirdim. Eyvah adeti erken olcam dedim, olmadim
6) 13 eylul bendeki gaz bir suru ucagi ateslemeye yeterdi camasir suyu testini okumustum burdan. Denedim. Yani adetimin 23. Gunu oluyor, aynen bira kopugu gibi durdu bardagin ustunde, sonmedi. Bir de hic olmaz, sabah bi baktim agzimin kenarinda ucuk cikmis. O zaman anladim tuhaf biseyler oldugunu. Cildim hala puruzsuz ve parlakti.
7) 14 eylul pzt. Isten erken geldim. Eve girdim annemi ozledim diyip cocuk gibi aglaya aglaya uyudum adet sancisiyla uyandim. Adet olcam sandim, olmadim
8) 15 eylul adet sancisi gece uyandirdi, olmadim. Eczaneden ucuz kitlerle idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cikti. Samimi arkadaslarima foto gonderdim. Daha cok erken dediler kizdim
9) 16 eylul zeynep kamilde test yapildi b-hcg pozitif cikti. goguslee sisti acima tam gaz devam.
10) 18 eylulden itibaren uyku hali ve oyle boyle bir akinti yok. Her akintida tuvalete kosup oldum mu yoksa diye korku.
Bugun 1 ekim. Hala mide bulantim yok cok sukur. Allah hepimize hayirlisini versin.