Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal bir şekilde gebe kalma olasigi ne kadar onu merak ediyorum yani tekrardan aşılama yapabilir miyim?Geçmiş olsyn canım rabbim bir daha yaşatmasın. Sorun neydi
Cok geçmiş olsun canım bende yeni kaybettim daha 19 gün oldu inş sende kalirsin.Canım ben aşılamayla değil normal yolla hamile kaldım ama bende ağustos ayında 16 haftalık düşük yaptım. Hala gebe değilim. 2 klomen denemem oldu bu ay ara verdim. Düşüğün ayağı geridedir hemen hamile kalırsın dediler ama nasip olmadı beklemedeyim :)
İnşallah canım. Sana da çok geçmiş olsun. Şuan seni çok iyi anlıyorum ama kendine zaman vermelisin. Hep pozitif ol ve hayırlısını isteCok geçmiş olsun canım bende yeni kaybettim daha 19 gün oldu inş sende kalirsin.
Peki doktorun basıldı canımİnşallah canım. Sana da çok geçmiş olsun. Şuan seni çok iyi anlıyorum ama kendine zaman vermelisin. Hep pozitif ol ve hayırlısını iste
Şimdiki doktorum çok iyi ama düşğk yaptığım gün izinliydi başka doktora gitmek zorunda kaldım oda zaman kaybetmeme ve bebeğimi kaybetmeme sebep oldu. Doktor çok önemliPeki doktorun basıldı canım
Yemin ederim ayni sorunları yaşadım ben iğne vurdular ve bebeğimi kaybettmŞimdiki doktorum çok iyi ama düşğk yaptığım gün izinliydi başka doktora gitmek zorunda kaldım oda zaman kaybetmeme ve bebeğimi kaybetmeme sebep oldu. Doktor çok önemli
Ne iğnesi vurdular canım sana ?Yemin ederim ayni sorunları yaşadım ben iğne vurdular ve bebeğimi kaybettm
Ağrı kesici vurdular bana dozajı yuksek dediler .bende sancı ile gittim birşey yok diye gönderdiler ertesi gün çocuğun suyu kalmamış dediler bende sancı çektim doğum yaptım elim bos çıktım ayni senin gibiNe iğnesi vurdular canım sana ?
Benim az az Doğum sancım başlamıştı doktora gittim acile bişeyin yok dedi parol verdi yolladı beni. Eve geldim sancılarım sıklaştı arttı ve parça düştü benden tekrar gittim 3-4 saat sonra. Rahimde incelme var dedi sevk verdi. Öbür hastaneye gidene kadar çocuk yola girmiş rahim açılmıştı. Dikiş için geç kalmışsınız dediler. Çocuk rahim ağzında dikiş atarsak suyu patlar dediler. 3 gün yatırdılar ama o kadarmış günü işte yerine gelmedi çocuk 24 saat Doğum sancısıyla Doğum yaptım ve ellerim bomboş çıktım hastaneden.
Sonraki gittiğim öbür hastane de yattığımda da yüksek dozajlarda ağrı kesici ve antibiyotik verdiler bana da. 4x2 şeklinde ağrı kesici alıyordum. Ancak o dozda sancım kesilmişti. İlacı üç gün verebiliriz dedi. 3. Gün kestiler ilacın etkisi bitişi an sancım yine başladı ve Doğum gerçekleşti işte.Ağrı kesici vurdular bana dozajı yuksek dediler .bende sancı ile gittim birşey yok diye gönderdiler ertesi gün çocuğun suyu kalmamış dediler bende sancı çektim doğum yaptım elim bos çıktım ayni senin gibi
Biz birbirimize çok benziyoruz valla kardeş benim evladimin bir mezarı var allahın sukurSonraki gittiğim öbür hastane de yattığımda da yüksek dozajlarda ağrı kesici ve antibiyotik verdiler bana da. 4x2 şeklinde ağrı kesici alıyordum. Ancak o dozda sancım kesilmişti. İlacı üç gün verebiliriz dedi. 3. Gün kestiler ilacın etkisi bitişi an sancım yine başladı ve Doğum gerçekleşti işte.
Çok zor şeyler yaşadık be kardeşim. Allahım sabır versin ikimize de. Bak benim aylar oldu ama herşey gözümün önünde. İçim paramparça
Benim bebeğim plesantaya takılı geldiği için doktor müdahale ederek aldı tek parça gelmedi çocuk. Doktor alma bebeği dedi. Eşim çok hassas biri görmesini istemedim. Başka şehirde düşük yaptım eve getirene kadar çoluk çocuk herkes bakmak isticek kimsenin aklında öyle kalmasın diye almadım ben. Kalbime gömdüm ben :)Biz birbirimize çok benziyoruz valla kardeş benim evladimin bir mezarı var allahın sukur
Allah sana sabir versin allahBenim bebeğim plesantaya takılı geldiği için doktor müdahale ederek aldı tek parça gelmedi çocuk. Doktor alma bebeği dedi. Eşim çok hassas biri görmesini istemedim. Başka şehirde düşük yaptım eve getirene kadar çoluk çocuk herkes bakmak isticek kimsenin aklında öyle kalmasın diye almadım ben. Kalbime gömdüm ben :)