Aşılama ile hamile kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sncc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sncc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
16
7
1
26
Merhaba,
Daha önce açmış olduğum konuya denk gelen vardır. Ben 2023 temmuz ayında evlendim ve 2024 temmuz ayında 1 senem dolduğu zaman pkos nedeniyle tüp bebeğe başvurdum. Kasım ayında ilk aşılama ve ocak ayında ikinci aşılamayla negatifi gördüm. Mayıs ayında rahim filmi ve tüp bebek için gittiğimde devletin 3. Yıllık evlilere rapor verdiğini raporsuz yapmak istersem 3 katı fiyat ödemem gerektiğini söylediler. Rahim filmine onay vermediler. 3. Aşılama hakkım olduğunu ve yapabileceğimi söylediler bende kanul etmedim kurban bayramı var masrafımız var diye doktorum zorla ikna ederek aşılamaya başlattı. Ve çok şükür pozitifi gördük. Bu yazıyı bu süreçte aklımızda çok soru işareti olduğu için yazmak istedim.

Belirtilerine gelince sonuç öğrenmeme 5 gn varken adet ağrılarım başladı aynı ağrılar bel hafif ağrı kasıkta yanma ve her an regl başlayacakmış gibi ve göğüs ağrısı
2 gün sürdü sonra karın ağrım geçti birden göğüs ağrısı biraz daha devam etti. Bana belin ağrır pozitifse dediler bel ağrım yok gibi azdı. Çok fazla gaz sancısı çektim. İshal ağrısı vardı gece 2 lerde uyanıp wc de yarım saat oturduğumu bilirim ama hiç bişey yapmadan kalkardım. O ishal gibi ağrısı hala var. Gaz sancısı hala var. Pozitifi öğrendiğim gün peçeteye çok pembe bi renk kan geldi başka kanama olmadı.Çok ufak midem kabarıyo ama kusucak gibi değil araba tutmuş gibi. Başka ne yorgunluk ne uyku ne bel ağrısı ne de şiddetli göğüs ağrısı var.

O yüzden Kişiden kişiye çok değişiyor belirtiler. Bir de ben ilk aşılamanın ertesi günü ev süpürmüştüm. İkinci aşılamada spor yaptım. Bu aşılamada tabi önce allahın izniyle oldu ama hiç bişey yapmadım. Yattım bayrama denk gelmişti bayramda gezmedim bile. Ve aşılama öncesi diyetteydim chia tohumu keten tohumu çiğ kabak çekirdeği çok tükettim.
Ve bolca dua ile
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Asilaman hangi tarihte oldu canım. Hayirlis olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Asilaman hangi tarihte oldu canım. Hayirlis olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Amin inşallah adetim 15 mayısta başladı 16 mayısta gonal-f 50 mg ile başladım. Çatlatma iğnesini 28 mayısta ovitrella ile 23:00 da yaptırdım. Aşılamam cuma günü yani 30 mayıs da sabah 11:00 gibi oldu.
13 haziranda beta verdim 148 çıktı. 15 haziranda tekrar vermemi istediler 330 oldu.
Bu cuma günü de ayın 20 sinde çağırdılar sanırım ultrason olucak

Maşallah canım asilaman güzel bir gün ve saatte yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…