Aşılama Aşılama ile ilgili ücret bilgisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arya08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
42
24
88
32
Aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadara mal ettiniz? Devlet hastaneleri karşılıyor mu ? Özel hastanelerde fiyatlar neler? Koşulları hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?

Devlet hastanesnde ücretsiz sadece iğnelere para veriliyor

Merhaba canım.Ben özel hastanede yaptirdim 600tl.Ama benim duyduğum kadarıyla 3000tlye kadar yaptıranlar var..Yumurta catlatma iğnesi ovitrelle 80tl

Merhaba canım.Ben özel hastanede yaptirdim 600tl.Ama benim duyduğum kadarıyla 3000tlye kadar yaptıranlar var..Yumurta catlatma iğnesi ovitrelle 80tl
Devlet hastanelerdinde de ovitrellayi mi veriyorlar asilama için sadece? Anladigim kadsriyla özel hastaneden hastaneye degisiyo fiyatlar

Devlet hastanelerdinde de ovitrellayi mi veriyorlar asilama için sadece? Anladigim kadsriyla özel hastaneden hastaneye degisiyo fiyatlar
Yumurtaların büyümesi için gonal f iğne. Birde çatlatma iğnesi. Benim. 300 Civarı tutmuştu

Ben bi ara sey duymustum 2 asilamadan sonraki ilk tup bebegi devlwt karsiliyo diye dogruluk payi var midir bilginiz var mi

Ben daha yeni başladım sigorta karşıladığı halde 110 TL ye aldım gonal f iğnesini hatta bugün ikinciyi de aldım

Ben daha yeni başladım sigorta karşıladığı halde 110 TL ye aldım gonal f iğnesini hatta bugün ikinciyi de aldım
Deneyimlerinizi biraz anlatabilir misiniz? Bu ay kendiliğinden olusan 2 yumurtam var eger onlar tutmadiysa bende diger ay asilama yaptiracagim

Deneyimlerinizi biraz anlatabilir misiniz? Bu ay kendiliğinden olusan 2 yumurtam var eger onlar tutmadiysa bende diger ay asilama yaptiracagim
Deneyim demeyelim çünkü yeni başladım tam 30 aydır istiyoruz çok doktora gittim hiç biri başlayalım bir yerdeN demedi . Geçen ay klomen kullanmıştım yumurta gelişmedi.bu ayda adetin 1. Günü gittim igneyi yazdı aldım geldim ilkini doktor vurdu dün gittim 5. Gündü yumurta yok devam dedi. Perşembe yine gidecez bakalım . inşaallah tutar .benim kendiliğinden olmuyor maalesef pkoluyum :(

Deneyim demeyelim çünkü yeni başladım tam 30 aydır istiyoruz çok doktora gittim hiç biri başlayalım bir yerdeN demedi . Geçen ay klomen kullanmıştım yumurta gelişmedi.bu ayda adetin 1. Günü gittim igneyi yazdı aldım geldim ilkini doktor vurdu dün gittim 5. Gündü yumurta yok devam dedi. Perşembe yine gidecez bakalım . inşaallah tutar .benim kendiliğinden olmuyor maalesef pkoluyum :KK43:
Ay insallah tutar ya . Ben 2 yillik evliyim hic korunmadik 3 ay klomen denedik ama normalde de tek yumurtam büyürken klomenle de tek yumurta buyudu derken o da olmadi gecen ay iltihabımin oldugunu fark ettik fitilden sonra bu ay 2 tane gelisti insallah bu ay tutar da göbişimiz dolar

Ay insallah tutar ya . Ben 2 yillik evliyim hic korunmadik 3 ay klomen denedik ama normalde de tek yumurtam büyürken klomenle de tek yumurta buyudu derken o da olmadi gecen ay iltihabımin oldugunu fark ettik fitilden sonra bu ay 2 tane gelisti insallah bu ay tutar da göbişimiz dolar
Bende klomen i iki defa kullandım senin yumurta geliştiğine göre faydası oluyor demek. Her hangi bir sorun yoktur inşaallah kist falan.

Yokmus daha dun gittim catlamis dedi doktor gun asiriyi onerdi bakalim ben bir de tutunma guzel saglansin diye progestan kullanmayi dusunuyorum

Yokmus daha dun gittim catlamis dedi doktor gun asiriyi onerdi bakalim ben bir de tutunma guzel saglansin diye progestan kullanmayi dusunuyorum
Doktoruna sorupta kullan ben tarlusalla beraber adet olmak için kullandım farklı farklı şeylere yariyor

Doktor kullanabilirsin zararida yoktur dedi ama yarari da var diyemem kullanabilirsin dedi ama genelde adetin 17.gunu kullaniliyomus bana su zaman al falan da demedi o yuzden tereddutluyum

Doktor kullanabilirsin zararida yoktur dedi ama yarari da var diyemem kullanabilirsin dedi ama genelde adetin 17.gunu kullaniliyomus bana su zaman al falan da demedi o yuzden tereddutluyum[/QUOT o zaman siz bilirsiniz

Doktor kullanabilirsin zararida yoktur dedi ama yarari da var diyemem kullanabilirsin dedi ama genelde adetin 17.gunu kullaniliyomus bana su zaman al falan da demedi o yuzden tereddutluyum
O zaman siz bilirsiniz

Back
X