Devlet hastanesnde ücretsiz sadece iğnelere para veriliyor
Hastaneden ücretsiz yararlanabiliyosan evet ücretsizdirGenel sağlık sigortasında da aynı normal sigortalı gibi mi yani onlara da mı ücretsiz?
Devlet hastanelerdinde de ovitrellayi mi veriyorlar asilama için sadece? Anladigim kadsriyla özel hastaneden hastaneye degisiyo fiyatlarMerhaba canım.Ben özel hastanede yaptirdim 600tl.Ama benim duyduğum kadarıyla 3000tlye kadar yaptıranlar var..Yumurta catlatma iğnesi ovitrelle 80tl
Yumurtaların büyümesi için gonal f iğne. Birde çatlatma iğnesi. Benim. 300 Civarı tutmuştuDevlet hastanelerdinde de ovitrellayi mi veriyorlar asilama için sadece? Anladigim kadsriyla özel hastaneden hastaneye degisiyo fiyatlar
Deneyimlerinizi biraz anlatabilir misiniz? Bu ay kendiliğinden olusan 2 yumurtam var eger onlar tutmadiysa bende diger ay asilama yaptiracagimBen daha yeni başladım sigorta karşıladığı halde 110 TL ye aldım gonal f iğnesini hatta bugün ikinciyi de aldım
Deneyim demeyelim çünkü yeni başladım tam 30 aydır istiyoruz çok doktora gittim hiç biri başlayalım bir yerdeN demedi . Geçen ay klomen kullanmıştım yumurta gelişmedi.bu ayda adetin 1. Günü gittim igneyi yazdı aldım geldim ilkini doktor vurdu dün gittim 5. Gündü yumurta yok devam dedi. Perşembe yine gidecez bakalım . inşaallah tutar .benim kendiliğinden olmuyor maalesef pkoluyumDeneyimlerinizi biraz anlatabilir misiniz? Bu ay kendiliğinden olusan 2 yumurtam var eger onlar tutmadiysa bende diger ay asilama yaptiracagim
Ay insallah tutar ya . Ben 2 yillik evliyim hic korunmadik 3 ay klomen denedik ama normalde de tek yumurtam büyürken klomenle de tek yumurta buyudu derken o da olmadi gecen ay iltihabımin oldugunu fark ettik fitilden sonra bu ay 2 tane gelisti insallah bu ay tutar da göbişimiz dolarDeneyim demeyelim çünkü yeni başladım tam 30 aydır istiyoruz çok doktora gittim hiç biri başlayalım bir yerdeN demedi . Geçen ay klomen kullanmıştım yumurta gelişmedi.bu ayda adetin 1. Günü gittim igneyi yazdı aldım geldim ilkini doktor vurdu dün gittim 5. Gündü yumurta yok devam dedi. Perşembe yine gidecez bakalım . inşaallah tutar .benim kendiliğinden olmuyor maalesef pkoluyum
Bende klomen i iki defa kullandım senin yumurta geliştiğine göre faydası oluyor demek. Her hangi bir sorun yoktur inşaallah kist falan.Ay insallah tutar ya . Ben 2 yillik evliyim hic korunmadik 3 ay klomen denedik ama normalde de tek yumurtam büyürken klomenle de tek yumurta buyudu derken o da olmadi gecen ay iltihabımin oldugunu fark ettik fitilden sonra bu ay 2 tane gelisti insallah bu ay tutar da göbişimiz dolar
Doktoruna sorupta kullan ben tarlusalla beraber adet olmak için kullandım farklı farklı şeylere yariyorYokmus daha dun gittim catlamis dedi doktor gun asiriyi onerdi bakalim ben bir de tutunma guzel saglansin diye progestan kullanmayi dusunuyorum
Doktor kullanabilirsin zararida yoktur dedi ama yarari da var diyemem kullanabilirsin dedi ama genelde adetin 17.gunu kullaniliyomus bana su zaman al falan da demedi o yuzden tereddutluyum[/QUOT o zaman siz bilirsiniz
O zaman siz bilirsinizDoktor kullanabilirsin zararida yoktur dedi ama yarari da var diyemem kullanabilirsin dedi ama genelde adetin 17.gunu kullaniliyomus bana su zaman al falan da demedi o yuzden tereddutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?