- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
ahhh birce bende senin gibi ikize hamiş olsam)
meleğim doktor bana diyo size ikiz doğurtalım :))
2 ay evvel klomen tedavisi oldum iki yumurta oluşmuştu ama o zaman eşimin değerleri kötüydü
şimdi çok şükür düzeldi.
kızzz ne dersin doğururmuyuz ikiz
merhaba beyaz melek. ben 3 kere aşılama yaptırdım.
adetin 2. ya da 3. günü doktora gidiyorsun. iğneyle(benimkiler hep öyle oldu) ya da ilaçla yumurtalar büyütülüyor. doktor sık sık kontrole çağırıyor yumurta takibi için. yumurtalar yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun, 36 saat sonra da aşılama yapılıyor.
işlemden 2-3 saat önce eşin sperm veriyor, spermleri labaratuvar ortamında yıkanıyor. daha sonra o spermler sana enjekte edliyor. spekulum takılırken çok az bir acı oluyor. doktor ultrasondan bakarak yapıyor işlemi ve 1 dakika bile sürmüyor. kesinlikle hiçbir ağrı, acı hissetmiyorsun.
1. ve 3. aşılamamı aynı yerde yaptırdım ben. yarım saat hiç kalkmamıştım onlarda. 2. aşılamamı bir tüp bebek merkezinde yaptırdım onlar 2 saat hiç kalkmadan yatırdılar.
ilk 2 aşılamam tutmadı benim.3. aşılamada aşılamanın 13. günü idrarda bile çıkmıştı 2. çizgi. şu anda ikiz bebeklerime hamileyim.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
hiç acımıyorr
2. gün gidersen onlar seni yönlendiri
13. gün adet oluyorsun zaten tutmazsa yani 12. gün bile kanda çıkar
Merhaba kizlar.Bende asilama yaptirdim bugun 12.gunum belim cok argyor azck katran gbi simsiyah kanamam oldu ama kisa surdu belim hala agryor adet kanamasimidr daha bir hafta var ne olabir yardm edin ne olur yarn dr.a gtcem
Kimse yokmu neden kimse cevap yazmiyorr :--(
Merhaba kizlar.Bende asilama yaptirdim bugun 12.gunum belim cok argyor azck katran gbi simsiyah kanamam oldu ama kisa surdu belim hala agryor adet kanamasimidr daha bir hafta var ne olabir yardm edin ne olur yarn dr.a gtcem
Merhaba, benimde aşılamamın 10.günü ve çok belim ağrıyor senin gibi,sen doktora gittin mi? Doktor ne dedi beni de aydınlatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?