Aşılama Aşılama (ileri hız?)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

CiciKedi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
180
145
18
35
Arkadaşlar merhaba 2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum eşimle bu ay aşılamaya karar verdik denemedigimiz hiç bisey kalmadı
Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız sayısı %75
Aşılama ile ilgili bir sürü başlık okudum fakat %80 olumsuz 😔
Birde bu sperm yıkama işleminde % oranı artiyomu??

Ileri hiz cok iyiymis doktor demedi sayi hizi karsiliyor bazen
bzm analiz de toplam motilite 36.
Ileri hiz 21 cikti ancak asilama gunu hizli hareketli 0 cikti yavas hareketli de 19 du oldukca dusuktu zaten 55 mly enjekte edildi asilamadna 1 hafta snra kanamam basladi maalesef degerm 2.78 di tutunamadi hiz onemli sayida ziyade
Yani iyi cikip asilama da iyce yikanirken hersey degisebiliyor

Ileri hiz cok iyiymis doktor demedi sayi hizi karsiliyor bazen
bzm analiz de toplam motilite 36.
Ileri hiz 21 cikti ancak asilama gunu hizli hareketli 0 cikti yavas hareketli de 19 du oldukca dusuktu zaten 55 mly enjekte edildi asilamadna 1 hafta snra kanamam basladi maalesef degerm 2.78 di tutunamadi hiz onemli sayida ziyade
Yani iyi cikip asilama da iyce yikanirken hersey degisebiliyor
Nasıl aşılama günü öyle cikiyo ki hemen değişebiliyor mu bu değer ?
Ne zor isler ya . Bişe sorucam yorumlarda okudumda günlük igne yapanlar var kendine o ne oluyo . Bana doktor klomen çatlatma iğnesi ve aşılama dedi

Nasıl aşılama günü öyle cikiyo ki hemen değişebiliyor mu bu değer ?
Ne zor isler ya . Bişe sorucam yorumlarda okudumda günlük igne yapanlar var kendine o ne oluyo . Bana doktor klomen çatlatma iğnesi ve aşılama dedi
Yumurtla gelistirici igne verir snra gelisince yeterli buyukluge ulasinca catlatma ignesi verir. 2 gnde 1ultrasona gdrrsin takipnederler * vajinal ultrason . Catlatma ignesinden 48 saat snra genelde asilama yapilir sonra regl gunune kdr beklersn Nasil yapacagini igneleri anlatir hemsireler
Evet drgiskenlik gosteren bisey degerler artat cikar en iyileri secmeye calisiyor *soylediklerine gore
Galiba ondan

Yumurtla gelistirici igne verir snra gelisince yeterli buyukluge ulasinca catlatma ignesi verir. 2 gnde 1ultrasona gdrrsin takipnederler * vajinal ultrason . Catlatma ignesinden 48 saat snra genelde asilama yapilir sonra regl gunune kdr beklersn Nasil yapacagini igneleri anlatir hemsireler
Evet drgiskenlik gosteren bisey degerler artat cikar en iyileri secmeye calisiyor *soylediklerine gore
Galiba ondan
Anladım canim çok sağol . Çatlatma iğnesi oldum bi kez 2 ay önce olmamıştı . Peki aşılama öncesi iliski oluyo dimi

Back
X