• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil Aşılama sürecim

Canım biliyorum sonucun negatifti ama benim de test günüme az kaldı belirtin var mıydı ben de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti aşırı fazla
Duphaston kaynaklı olabilir mi acaba
Yoksa gebelik oldu mu bilmiyorum
Canım valla ben de regli ağrısı gibi kasık ağrısı arada gelip gitt sürekli sızıda vardı göğüs hassasiyetim oldu şişti hatta iştahım bile açılmıştı ama malesef duphaston ilacın belirtileriymiş yani yan etkisi olabilir onun için dua et bekle ben öncesinde sürekli test yapıp kendi psikolojimi bozmak istemedim hastane randevusunu 14. gün falan aldım direk kan testi yaptılar sonuç negatif çıktı

Canım valla ben de regli ağrısı gibi kasık ağrısı arada gelip gitt sürekli sızıda vardı göğüs hassasiyetim oldu şişti hatta iştahım bile açılmıştı ama malesef duphaston ilacın belirtileriymiş yani yan etkisi olabilir onun için dua et bekle ben öncesinde sürekli test yapıp kendi psikolojimi bozmak istemedim hastane randevusunu 14. gün falan aldım direk kan testi yaptılar sonuç negatif çıktı
Canım merhaba
Ben de mide bulantısı var ama kesin o da duphaston etkisidir diye düşünüyorum
İdrar testi yapıp kafa karışıklığı yaşamak istemedim
Yarın kan vereceğim
Öğreneceğiz bakalım

Back