- 30 Ocak 2020
- 46
- 28
- 38
- 35
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
Kızlar aşılanan yaptıranlar buraya tecrübelerini yazabilirim dertleşelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen çarşamba oldum kızlar 1 hafta oldu adet günüme 5 gün var bakalımMerhaba bende dün aşılama oldum :) inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız
Sonucunu öğrenmene az kalmış ne güzel günler geçmiyor neredeyse sonucunu mutlaka yaz hayirli sonuçlar al inşallahBende geçen çarşamba oldum kızlar 1 hafta oldu adet günüme 5 gün var bakalım
Sonucunu öğrenmene az kalmış ne güzel günler geçmiyor neredeyse sonucunu mutlaka yaz hayirli sonuçlar al inşallah
Ne sorun cikti acaba benimde rahmim asiri darmis katateri sokamadi doktor cok zorlandi 25 ekimde oldu benimde asilamamBakalım canm hayırlısı benim aşılama sırasında bi problem çıktı o yüzden pek umudum yok
İki kez oldum negatif canim umarim senin sonucun guzel olurKızlar aşılanan yaptıranlar buraya tecrübelerini yazabilirim dertleşelim![]()
Hayırlı olsun canm vizede dua et belirtileri yazarmsn2 yıldan sonra aşılama denedik ilk denemede tuttu şükür Sebepsiz infertiliteydi.. 14. Gün hcg 500
İnşallah canm rabbim hepimizin yüzünü güldürsünİki kez oldum negatif canim umarim senin sonucun guzel olur![]()
Aynen benimde islem sirasinda acti ve asiri canim acidiAynen canım benimde öyle oldu doktor işlem sırasında açtı
Yerleşme kanaması yaşadım canım.. İlk 10 gün belirti yoktu sonra kasıkta batma falan oldu ama o an hiç belirti olarak düşünmedim çünkü önceden de olurduHayırlı olsun canm vizede dua et belirtileri yazarmsn
Aynen benimde bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaAynen benimde islem sirasinda acti ve asiri canim acidi
Bende bugün aşılamamı oldumIlk ben yazdim galiba bugun aşılamami oldum![]()
Ilk gun agri oluyor canım bugun 2. Gunum hic aşılama olmamış gibiyimBende bugün aşılamamı oldumHafif kasık ağrım var psikolojik mi yoksa normal mi ?
Hayırlı haberler alalım 2 haftanın sonunda inşallahIlk gun agri oluyor canım bugun 2. Gunum hic aşılama olmamış gibiyim![]()
Öncesinde rahim filmi çekildiniz mi ?tüpleriniz mi kapalı acabaBakalım canm hayırlısı benim aşılama sırasında bi problem çıktı o yüzden pek umudum yok