- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
Aminnnn kuzum inşallah hepimiz heyecanla bekliyoruz Rabbim nasip etsin inşallahAy inşallah vardır seninledir bebişhayırlısı olsun hakkımızda ama olsun yani
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn kuzum inşallah hepimiz heyecanla bekliyoruz Rabbim nasip etsin inşallahAy inşallah vardır seninledir bebişhayırlısı olsun hakkımızda ama olsun yani
![]()
AminnAminnnn kuzum inşallah hepimiz heyecanla bekliyoruz Rabbim nasip etsin inşallahbı yerde dinlemiştim şey diyordu dua ederken hayırsiz ise hayira çevir de nasip et Allah'ım
![]()
Hiç bilmiyorumCanim çok geçmiş olsun, neden acıdı acaba işlem esnasında. Sonrasında iki üç gün benimde kasık ağrım olmuştu
Anladım canım evet sonu güzel olsun inşallahHiç bilmiyorumsonu hayırlı olsun inşallah
Bana yumurtalarım erken çatlıyo diye çatlatma iğnesiz aşılama yapıldı. Bende 10 gün sonra test yaptırmaya başlarım
![]()
Günaydın canımm hayırlı olsun var görünüyor Rabbim devamını görmeyi nasip etsin bakalımGünaydın kızlarbuda bu sabahki test koyulaşmis ama ben ihtimal veremiyorum hala
akşam bidsha yapım ben normal testte aliyim. İkili olan resim üstteki dün alttaki bugün
![]()
amınnnn inşallaahhh vardır kuzum, ben henüz emin olamıyorum ya karnm agryo bıraz. yarın sabah da cıkarsa kan verırım ınsallah. hepımıze nasıp olsun yaGünaydın canımm hayırlı olsun var görünüyor Rabbim devamını görmeyi nasip etsin bakalım![]()
Erken gebelik testimi yaptın bende merak ediyorum ama eşim bekleyelim diyor negatif görürüz diye korkuyoruz birazamınnnn inşallaahhh vardır kuzum, ben henüz emin olamıyorum ya karnm agryo bıraz. yarın sabah da cıkarsa kan verırım ınsallah. hepımıze nasıp olsun ya![]()
kuzu erken gebelık vardı evde gecen aydan onları yapıyorum. evet ınsan korkuyor ya bende gizli yapıyırum eşimde diyo 4günümüz kaldı :)Erken gebelik testimi yaptın bende merak ediyorum ama eşim bekleyelim diyor negatif görürüz diye korkuyoruz biraz![]()
İnşallah pozitifi görürüz Cuma’ya kadar sabır etmeye çalışıcamkuzu erken gebelık vardı evde gecen aydan onları yapıyorum. evet ınsan korkuyor ya bende gizli yapıyırum eşimde diyo 4günümüz kaldı :)
merhaba kızlar bende 7 kasımda çatlatma iğnesi oldum bu 2. deneme hayırlısı bakalım sonuç ne olacakKızlar aşılanan yaptıranlar buraya tecrübelerini yazabilirim dertleşelim![]()
Hayırlı olsun Allah gönlümüze göre versin hayırlısıylamerhaba kızlar bende 7 kasımda çatlatma iğnesi oldum bu 2. deneme hayırlısı bakalım sonuç ne olacak
inşallaaahh canımmm benım amınnnİnşallah pozitifi görürüz Cuma’ya kadar sabır etmeye çalışıcam![]()
hadı hayırlısı olsun ınsallaahhmerhaba kızlar bende 7 kasımda çatlatma iğnesi oldum bu 2. deneme hayırlısı bakalım sonuç ne olacak
Kuzum senin erken gebelik testinin markası neydikuzu erken gebelık vardı evde gecen aydan onları yapıyorum. evet ınsan korkuyor ya bende gizli yapıyırum eşimde diyo 4günümüz kaldı :)
prodoctor almıstım canım,Kuzum senin erken gebelik testinin markası neydi![]()
Sonucunuz belli oldu mu acaba benimde 2 kimyasal gebeliğim var tüp bebek tedavimden deDoktorum bana da aşılama sonrası 3gun üst üste birliktelik olsun dedi :) inşallah hayirli sonuçlar alalım çok heyecanliyim bi yandan da çok umutlanmak istemiyorum 2 kimyasal gebeliğim var
Malesef negatif sonuç aldım. 2.aşılamaya başladım sabah yumurta kontrolüm var zor süreçler insan çok yıpranıyor vakti zamanı var elbette ama işte bi umuttur bekliyoruzSonucunuz belli oldu mu acaba benimde 2 kimyasal gebeliğim var tüp bebek tedavimden de
tez vakitte bebeğinin eline ayağına kavuştursun inşallah arkadaşım öyle tamam tabiki Allah bilir vakti gelmemiştir vs vs ama insan bekliyor yani artık tabiki bide kimyasal da yaşayınca insan çok üzülüyor. Bi yandan bakınca kürtaj vs gerekmediği için şanslıyız diyorum ama insan sağlıklı gebelik bekliyor tabiMalesef negatif sonuç aldım. 2.aşılamaya başladım sabah yumurta kontrolüm var zor süreçler insan çok yıpranıyor vakti zamanı var elbette ama işte bi umuttur bekliyoruz
Tabi ki halime binlerce kez şükürler olsun bizden daha zor durumda olan kişiler var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez vakitte bebişlerimize kavuşalım sağlıkla sıhhatletez vakitte bebeğinin eline ayağına kavuştursun inşallah arkadaşım öyle tamam tabiki Allah bilir vakti gelmemiştir vs vs ama insan bekliyor yani artık tabiki bide kimyasal da yaşayınca insan çok üzülüyor. Bi yandan bakınca kürtaj vs gerekmediği için şanslıyız diyorum ama insan sağlıklı gebelik bekliyor tabi