Aşılama Aşılama işe hamile kalan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizim her hastaneye gidişimizde kıyamet kopuyor klomen hsg için gittiğimizde hep kavga ederek gittik zorla aşılamaya ikna ettim bu erkeklerin kayıtsızlığını anlayamıyorum
Benim eşimde öyle inanki millet doktorla mi hamile kalıypr diye diye 3yıl geçti benim birde tüplerim kapalıymış zaten olmazmış halamda aynı mesela şimdide ilişki sonrası spermler dışarı çıkıyor ondan olmuyor sen kendini çok sıkıyorsun o yüzden olmuyor diyor

Peki proxeed plus tan sonra gözle görünür bi değişme oldu mu canım
Ondan sonra sperm değerine tekrar baktirmadik zaten asilama tutmuştu. Ama asilama yapılacağı gün laboratuvardaki görevli bilgi verirken çok güzel bi sperm hazırladım size hepsi de çok hareketli ve kaliteli inşallah bu sefer tutacak demişti.

Benim eşimde öyle inanki millet doktorla mi hamile kalıypr diye diye 3yıl geçti benim birde tüplerim kapalıymış zaten olmazmış halamda aynı mesela şimdide ilişki sonrası spermler dışarı çıkıyor ondan olmuyor sen kendini çok sıkıyorsun o yüzden olmuyor diyor
Bnmki de Allah nasip ederse olur akışına bırak daha zamanı değilmiş demekle geçiştiriyor malesef

Ondan sonra sperm değerine tekrar baktirmadik zaten asilama tutmuştu. Ama asilama yapılacağı gün laboratuvardaki görevli bilgi verirken çok güzel bi sperm hazırladım size hepsi de çok hareketli ve kaliteli inşallah bu sefer tutacak demişti.
Aşılamanız tuttu mu doğum yaptınız mı peki

Tamam gördüm pardon düşük olmuş geçmiş olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲

Aşılamanız tuttu mu doğum yaptınız mı peki
Önceki forumda yazmıştım kusura bakmayın burda açıklama yapmamışım. Evet asilama tuttu gebe kalmıştım. Ama düşük yaptım malesef. Bahsettiğim durum mart ayında oldu zaten. O zamandan beri de pandemi süresinden dolayi tüp bebeğe de başlayamadık

3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadece
Benim de eşimin ileri hızlı hareketli sperm oranında hafif bir düşüklük vardı. Aşılama yaptırdık ve hamile kaldım. Aşılamanın en etkili olduğu sorun hafif erkek faktörü. Doğal yola çok benziyor o yüzden başarı şansı da en fazla onun kadar yani %20 civarında.

3 kez klomen artı çatlatma iğnesi, hsg filmi temiz , soğan kürü çaylar kürler vs bnm yumurtlamamda sıkıntı olmuyor çatlıyor da Eşimin sperm sonucunda ileri hızlı hareket yüzdesi düşük çıktı sadece
benim de iki kere tutmadı ama sizde eşiniz de problem olduğu için spermleri yıkayıp kaliteli olanları gönderiyorlar şansınız az da olsa olabilir

Yumurta rezervim düşük, benim ilk asilamamdi ve çok şükür ki hamile kaldım canım. 7 senelik bir bekleyişten sonra oldu. Daha önce 1 kez doğal gebelik yaşadım ama 11.haftada kaybettim.

Ayni benim durum canım regl duzenliydi benim saati saatine olurdum Günlerim aksamazdi yumurtlardim ama eşimin ileri harekeli az olduğu için aşılama önerdiler kabul ettik olmadı eşim farklı bir hastaneye gitti testler falan promen K diye bir ilaç verdi Dr eşim kullandı o ay bitti ilaç tutmadı sonraki ayda hamile olduğumu öğrendim

Back
X