Aşılama Aşılama işe hamile kalan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de eşimin ileri hızlı hareketli sperm oranında hafif bir düşüklük vardı. Aşılama yaptırdık ve hamile kaldım. Aşılamanın en etkili olduğu sorun hafif erkek faktörü. Doğal yola çok benziyor o yüzden başarı şansı da en fazla onun kadar yani %20 civarında.
Hafif erkek faktörü işe yarıyorsa bn de deneyeyim mi acaba ?

Yumurta rezervim düşük, benim ilk asilamamdi ve çok şükür ki hamile kaldım canım. 7 senelik bir bekleyişten sonra oldu. Daha önce 1 kez doğal gebelik yaşadım ama 11.haftada kaybettim.
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin tutanların sayısı artıyor cesaret aldım 👍

Hafif erkek faktörü işe yarıyorsa bn de deneyeyim mi acaba ?
Bence deneyin. Tüp bebek büyük bir nimet ama operasyonları olsun, verilen hormonlar olsun kadınlar için aşılamaya göre çok büyük bir eziyet. Yaşanan stres, harcanan para ve zaman da öyle. Bu tedaviden sonuç alamasaydık tüp bebeği de düşünüyorduk ama önce aşılamayı bir kez olsun denemek istedik. İyi ki denemişiz.

Bence deneyin. Tüp bebek büyük bir nimet ama operasyonları olsun, verilen hormonlar olsun kadınlar için aşılamaya göre çok büyük bir eziyet. Yaşanan stres, harcanan para ve zaman da öyle. Bu tedaviden sonuç alamasaydık tüp bebeği de düşünüyorduk ama önce aşılamayı bir kez olsun denemek istedik. İyi ki denemişiz.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizde de dua edin darısı inşallah başımıza

Benim de 2.ci asilamada tuttu..
Hemde 8 sene sonunda..
Yumurta kalitem bozukmus..
eğer dr yapalim dediyse denenmesi gereken tedavi..

11. Gün erken gebelik testinde 2. Çizgi zar zor görünecek şekilde çıkınca gittim kan verdim,0.307 çıktı. Reglime 5 gün vardı. Bidaha da test yapmadım ama adetim de 2. Gün bugün ve gelmedi. Göğüslerim acıyor biraz sadece. 0.307 hayatta yükselmez artık. 2-3 bile çıksaydı belki yükselir diye umut ederdim ama bu şekilde olmaz. Böyle bir şey yaşayan ya da okuyan var mı pozitife dönen

Sonuç ne oldu inşallah güzel haberler alırsın
Merhaba dün kan verdim bugün 12 dedi doktor değer aralıkları nedir bilmiyorum çok düşük bir hafta sonra tekrarlayalım kan testini dedi pozitif mıdır bilmem adetin üzerinden kacgun geçti dedi henüz geçmediğini söyledim 5.inde olmam lazım nasip bakalım 😻😻

Merhaba dün kan verdim bugün 12 dedi doktor değer aralıkları nedir bilmiyorum çok düşük bir hafta sonra tekrarlayalım kan testini dedi pozitif mıdır bilmem adetin üzerinden kacgun geçti dedi henüz geçmediğini söyledim 5.inde olmam lazım nasip bakalım 😻😻
Adetin geçmediyse yükselme ihtimali var canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ❤️

Ondan sonra sperm değerine tekrar baktirmadik zaten asilama tutmuştu. Ama asilama yapılacağı gün laboratuvardaki görevli bilgi verirken çok güzel bi sperm hazırladım size hepsi de çok hareketli ve kaliteli inşallah bu sefer tutacak demişti.
Hangi hastanede yaptırdınız aşılamayı İstanbul'dayım bende aşılama yaptırmak için hastane arıyorum

Back
X