Aminn cumlemiz insallah kuzumYa ciddi misin senden allah razı olsun bana çok yardımcı oldun bende ikiz istiyorum hep eğer ki bu ayda böyle geçerse adetliyken mi gitmem lazım ve üniversite hastanesi mi olması lazım çatlama iğnesi kaç defa yapılıyor biraz sürecini anlatır mısın aslında adetim yeni bitti bende çok gitmek istiyorum sen bana yol gösterdin hiç bir bilgim yok idi Rabbim hayırla , olumluyla sonuçlandırsın kucağına al inşallah saplık
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icinde balım rabbim buyukturBenim olmadı malesef doktor değiştireceğim maddi durumum kalmadı ama ara da vermek istemiyorum
Harika bir haber bu bence bende çoğul gebelik olsun isterim açıkçası sonrasını düşünmüyorum tabiBiz hic korunmadik olmadi cok doktorlara ozel devlet olmak uzere gittim.Kimi sen pkos sin dedi kimi yumurtalarin zor catliyor dedi.En son universite hastanesine gttim suan 6-7 yumurtam gelismis dun gece 12 de catlatma ignesi oldum.allah nasip ederse cumartsi 12 de de asilamam olacak.Doktor ikiz ucuz dorduzde olabilir hazir olun dedihayirlisi olsunda insallah
AminHayirlisi olsun insallah hepimiz icinde balım rabbim buyuktur
Haber ederm merak etmeHarika bir haber bu bence bende çoğul gebelik olsun isterim açıkçası sonrasını düşünmüyorum tabi
İstiyorsanız inşallah olur sizinde bize yaz mutlaka bende adetimi bekliyorum tabi inşallah olmam belki bir supriz olur tabiki de ama olursam hemen gonal-f başlayacağım doktorum söyledi 2.gun 75ml başla diye bakalım hakkımızda hayırlısı
Yok canım regl oldum ben inşallah p.tesi gonal-f başlayacağım doktora gideceğim senin aşılama olacaktı nasıl geçti ağrı sızı var mı ?Haber ederm merak etmehayirlara vesile olur insallah sen hamilesindir
Oldu cok skur bugun.Yapildigi esnada cok olmadi agri ama butun gun yattim baya sancim oldu azcikta boyle lekeli kan gbi bsey geldi sanirim zorlamaktan ama doktor cok umutluyum senden 3-4 tane kocaman yumurtan var dediYok canım regl oldum ben inşallah p.tesi gonal-f başlayacağım doktora gideceğim senin aşılama olacaktı nasıl geçti ağrı sızı var mı ?
İnşallah canım Allah büyüktür inşallah güzel.haberlerini aliriz buradan bende p.tesi başlıyorum . Sen ağır iş yapma bu ay boyunca dikkat et kendineOldu cok skur bugun.Yapildigi esnada cok olmadi agri ama butun gun yattim baya sancim oldu azcikta boyle lekeli kan gbi bsey geldi sanirim zorlamaktan ama doktor cok umutluyum senden 3-4 tane kocaman yumurtan var dedi
Ay insallah cok tesekkur ediyorum dualarinizi bekliyorumİnşallah canım Allah büyüktür inşallah güzel.haberlerini aliriz buradan bende p.tesi başlıyorum . Sen ağır iş yapma bu ay boyunca dikkat et kendine
Folidoce die bi folik asit bi arada diofol kullanmistimBu arada folik asit olarak ne kullanıyorsunuz.
Merhaba canım son durumun ne merak ettimKızlar aşilamanin 10.gunundeyim bugun.Sicak basmasi agri sanci gaz problemi gogus hassasiyeti hepsi kayboldu bugun sizce sebep olmamasi mi?
Ayniyim hic bir belirtim yok gogus uclarima dokunamiyorum sadece bu geri basladi okdar bekliyorum bakalimMerhaba canım son durumun ne merak ettim
Var mı gelişme canımAyniyim hic bir belirtim yok gogus uclarima dokunamiyorum sadece bu geri basladi okdar bekliyorum bakalim
Coktan adet oldum bileVar mı gelişme canım
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun canımCoktan adet oldum bile
Arkadaslar merhaba.Biz 2 senelik evliyiz ve asla korunmadık.İlk bir yıl onemsemedim fakat snra hastaneye vs gittik hic bir sorunumuz olmadigi halde gebe kalamiyorum.2 kere klomen ve ovitrelle kullandim.Daha sonra asilama deneyelim dediler ve kabul ettik.Suan gonal-f igne kullaniyorum.Bugun kontrolum vardi.Sıkıntı yok guzel buyumus yumurtalar dediler kan aldilar ogleden snra sonuclar ciktiginda geri gdecez ve ne yapilmasi gerektigini konusacaz.Benim durumumda olup gebe kalanlar lutfen deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
Biraz ara vereyim diyorum zaten 3 yil evlilik suresi dolmadanda tup bebek yapmiyorlarmisŞimdi ne yapmayı düşünüyorsun canım
Tutmadi balimİnşallah aşılaman tutar canım.
Hsg çekindinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?