Arkadaşlar merhaba.
4,5 yıllık evliyim pko hastasıyım. 3 ay klomen tedavisi gördüm.İlk ay yumurta oluştu hatta çatladı da ama gebelik oluşmadı.Sonraki aylar ayda 3 kutu klomen kullanmama ragmen yumurta bile oluşmadı. doktorum o zaman aşılamaya geçelim demişti. Erken olduğunu düşünüp tedaviye ara vermiştim.
Bu arada geçen ay başka bir doktora gittim.Hatta doktora gideceğim gün kendiliğinden hastalandım normalde kendiliğinden regl olduğum çok çok azdır.Sevinmiştim.
Ama hiç iyi şeyler duymadım doktordan.Kistlerimin çok olduğunu söyledi.Hemen klomene başladık bi yumurtalarının durumunu göreyim dedi.
Günde 3 tane klomen kullandım.Sonra geçen cuma gittim yumurta yoktu, erken bakmış olabilirim salı günü gel dedi.Bugün yine gittim yine yumurta yok.
20 güne kadar hastalanmazsan gel hastalanırsan da 2. günü gel rapor çıkartalım, iğneye başlayalım dedi.Aşılamaya geçecek miyiz dedim hayır dedi.
Eski doktorum da iğneye başladığımızda aşılama da yapacağız demişti. Çünkü ssk 2 kere iğneyi karşılıyormuş boşa gitmesin daha sonra külfetli olur gebelik oluşmazsa demişti.
Şimdi benim size sormak istediğim, acaba eski doktoruma gitsem direk aşılama mı yapılsa yoksa önce iğne tedavisini mi denesem?
Kafam çok karışık, moralim çok bozuk.